SEÇİM BİTTİ, İŞ BİTTİ YOK…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2019 - 11:19, Güncelleme: 12.04.2019 - 11:19
 

SEÇİM BİTTİ, İŞ BİTTİ YOK…

Ali Saylam Köşe Yazısı

Davutoğlu’nun Başbakanlık döneminde Konya’dan bir başbakan çıktı, sahip çıkarsak elini güçlendiririz diye Ak Parti teşkilatları, Ak Partili Belediye Başkanları oyun bölünmemesini istediler. Dönemin Ak Partili siyasetçileri de, Ankara’da havaların değiştiğini, Konya’ya hizmet açısından bütün kapıların açıldığını belirtmişlerdi. Artık seçim bitti, iş bitti diye yatmak yok. Şimdi, hizmet zamanı… Seydişehir olarak hem Büyükşehir Belediyesi hem İlçe Belediyesi ve Cumhur İttifakı’nın aldığı oy ile belki Konya’nın ilçeleri içinde bu anlamda eli güçlenen ilçelerden biriyiz. Yani artık tavada var unda var yağda var şekerde var. Helva yapmamak için mazeret yok. Seçimlerden önce, Seydişehir’e bir an evvel yapılması söz verilen işleri tek tek not aldık. Bize de düşen bu verilen sözlerin takibini yapmak. Bunlardan en acili Kuğulu Yolu görünüyor. Çünkü bir an evvel yapılması için vatandaşlar sabırsızlanıyor. Kıştan çıkınca artık kullanılamaz hale gelen, Büyükşehir Belediye Başkanımızın da ilgileneceğine dair söz verdiği Süleymaniye Yolu da var… Esnaf, Başkan Uğur İbrahim Altay’ın, bir an evvel başlayacağız dediği Seyit Harun Meydan’ının peyzaj düzenlemesi çalışmalarının da bir an evvel başlanmasını bekliyor. Seydişehirli, suyumuzdan, çöpümüze, hız kesmeden devam etmesi gereken Kuğulu Projesinden, yeni dönemde sözü verilen projelere varana kadar yazımıza sığmayacak birçok hizmet bekliyor. Sivil Toplum Örgütlerinin ziyareti sırasında; eski dönemde olduğu gibi gerek muhtarlar gerek sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlarla beraber çalışarak Seydişehir’e hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a bizde diyoruz ki söz verilen tüm işlerin takipçisi olmaya şimdiden bizde başladık. Yeni dönem belediyecilik inşallah Seydişehir’imize ve ülkemize hayırlı olur.
Ali Saylam Köşe Yazısı

Davutoğlu’nun Başbakanlık döneminde Konya’dan bir başbakan çıktı, sahip çıkarsak elini güçlendiririz diye Ak Parti teşkilatları, Ak Partili Belediye Başkanları oyun bölünmemesini istediler.

Dönemin Ak Partili siyasetçileri de, Ankara’da havaların değiştiğini, Konya’ya hizmet açısından bütün kapıların açıldığını belirtmişlerdi.

Artık seçim bitti, iş bitti diye yatmak yok.

Şimdi, hizmet zamanı…

Seydişehir olarak hem Büyükşehir Belediyesi hem İlçe Belediyesi ve Cumhur İttifakı’nın aldığı oy ile belki Konya’nın ilçeleri içinde bu anlamda eli güçlenen ilçelerden biriyiz.

Yani artık tavada var unda var yağda var şekerde var. Helva yapmamak için mazeret yok.

Seçimlerden önce, Seydişehir’e bir an evvel yapılması söz verilen işleri tek tek not aldık.

Bize de düşen bu verilen sözlerin takibini yapmak.

Bunlardan en acili Kuğulu Yolu görünüyor. Çünkü bir an evvel yapılması için vatandaşlar sabırsızlanıyor.

Kıştan çıkınca artık kullanılamaz hale gelen, Büyükşehir Belediye Başkanımızın da ilgileneceğine dair söz verdiği Süleymaniye Yolu da var…

Esnaf, Başkan Uğur İbrahim Altay’ın, bir an evvel başlayacağız dediği Seyit Harun Meydan’ının peyzaj düzenlemesi çalışmalarının da bir an evvel başlanmasını bekliyor.

Seydişehirli, suyumuzdan, çöpümüze, hız kesmeden devam etmesi gereken Kuğulu Projesinden, yeni dönemde sözü verilen projelere varana kadar yazımıza sığmayacak birçok hizmet bekliyor.

Sivil Toplum Örgütlerinin ziyareti sırasında; eski dönemde olduğu gibi gerek muhtarlar gerek sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlarla beraber çalışarak Seydişehir’e hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a bizde diyoruz ki söz verilen tüm işlerin takipçisi olmaya şimdiden bizde başladık.

Yeni dönem belediyecilik inşallah Seydişehir’imize ve ülkemize hayırlı olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.