sçim

ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLERİN DURAK YERİ DEĞİŞTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2021 - 11:03, Güncelleme: 31.08.2021 - 11:03
 

ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLERİN DURAK YERİ DEĞİŞTİ

Seydişehir şehir içi hattı minibüsçüler durağı yeni otogara taşındı.

Daha önce eski garajdan hareket eden şehir içi hattı minibüsleri buradan mal pazarına kaldırılmıştı. Seydişehir şehir içi hattı minibüsçülerinin isteği üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından tanzim edilen yeni otogar yanındaki yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Pınarbaşı, TOKİ, Üniversite, Hastane ve Bahçelievler hatlarında hizmet veren şehir içi hattı minibüsler bundan böyle otogardan kalkıp otogara dönüş yapacaklar. Konuyla ilgili bilgi veren Seydişehir şehir içi hatlı minibüsçüler başkanı Mükremin Boztepe: “Bundan önceki bulunduğumuz mal pazarındaki yer Kurban Bayramlarında ve zaman zaman mal satışı yapıldığı için uygun değildi. Talebimiz üzerine Seydişehir Belediyesinin gayretleriyle de Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni otogar tanzim edildi. Bu konuda bizlere yardımlarını esirgemeyen Büyükşehir Belediyesine ve Seydişehir Belediyesine teşekkür ederiz” dedi. Seydişehir Toroslar Haber: Arzu Saylam  
Seydişehir şehir içi hattı minibüsçüler durağı yeni otogara taşındı.

Daha önce eski garajdan hareket eden şehir içi hattı minibüsleri buradan mal pazarına kaldırılmıştı.

Seydişehir şehir içi hattı minibüsçülerinin isteği üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından tanzim edilen yeni otogar yanındaki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Pınarbaşı, TOKİ, Üniversite, Hastane ve Bahçelievler hatlarında hizmet veren şehir içi hattı minibüsler bundan böyle otogardan kalkıp otogara dönüş yapacaklar.

Konuyla ilgili bilgi veren Seydişehir şehir içi hatlı minibüsçüler başkanı Mükremin Boztepe: “Bundan önceki bulunduğumuz mal pazarındaki yer Kurban Bayramlarında ve zaman zaman mal satışı yapıldığı için uygun değildi. Talebimiz üzerine Seydişehir Belediyesinin gayretleriyle de Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni otogar tanzim edildi. Bu konuda bizlere yardımlarını esirgemeyen Büyükşehir Belediyesine ve Seydişehir Belediyesine teşekkür ederiz” dedi.

Seydişehir Toroslar Haber: Arzu Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.