Şekerbank Seydişehir Şubesi ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Protokol İmzaladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2021 - 10:56, Güncelleme: 18.08.2021 - 10:56
 

Şekerbank Seydişehir Şubesi ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Protokol İmzaladı

Şekerbank Seydişehir Şubesi ile Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında, Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine özel faiz oranları ile kredi ve Business Kredi kartı verilebilmesi konusunda protokol imzalandı. İmza töreninde konuşan Şekerbank Seydişehir Şube Müdürü Mehmet Fatih ÇETİNKAYA ve Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim AYPAR esnafımızın işletme maliyetlerinin düşürülmesi ve esnafımızın zor günlerinde her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler. Şekerbank Şube Müdürü Mehmet Fatih ÇETİNKAYA ; “Protokol kapsamında, sadece oda üyelerine özel faiz oranlarıyla, uygun şartlarda ödeme seçeneği ile esnafımızın tüm nakit ihtiyaçları karşılanacaktır.” dedi.

Şekerbank Seydişehir Şubesi ile Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında, Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine özel faiz oranları ile kredi ve Business Kredi kartı verilebilmesi konusunda protokol imzalandı.

İmza töreninde konuşan Şekerbank Seydişehir Şube Müdürü Mehmet Fatih ÇETİNKAYA ve Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim AYPAR esnafımızın işletme maliyetlerinin düşürülmesi ve esnafımızın zor günlerinde her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

Şekerbank Şube Müdürü Mehmet Fatih ÇETİNKAYA ; “Protokol kapsamında, sadece oda üyelerine özel faiz oranlarıyla, uygun şartlarda ödeme seçeneği ile esnafımızın tüm nakit ihtiyaçları karşılanacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.