SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİ YENİDEN HİZMETE GİRİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2021 - 10:25, Güncelleme: 14.07.2021 - 10:25
 

SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİ YENİDEN HİZMETE GİRİYOR

2019 yılında Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Seydi Şifa Termal Tesisleri pandemi sonrası başlatılan normalleşme ile yeniden hizmete açılıyor.

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan küresel salgın dolayısıyla faaliyetlerine ara veren  termal tesisimiz 16 Temmuz Cuma günü misafirlerini ağırlamaya başlayacak.   Başkan Tutal 16 Temmuz Cuma günü kaplıca tutkunlarını ağırlamaya başlayacak olan Seydi Şifa Termal Tesisleri hakkında bilgi almak veya rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşların 0 332 582 47 70 ve 0 530 610 12 04  numaralı telefondan iletişime geçebileceğini sözlerine ekledi. 2018 yılında temelleri atılan, 2019 yılında da hizmete giren ancak küresel salgın dolayısıyla yaklaşık 1,5 yıldır hizmette olmayan Seydi Şifa Termal Tesisleri, 16 Temmuz Cuma günü yeniden hizmete açılıyor. Hizmete açılacak olan termal tesisler, her gün 12.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet verecek. Bölge halkının yanı sıra gurbetçi vatandaşlardan yoğun bir şekilde talep geldiğini kaydeden  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm hemşehrilerini Cuma günü açılacak olan Seydişehir Belediyesi Seydi Şifa Termal Tesislerine davet etti. Seydi Şifa Termal Tesislerinin hizmete girmesiyle birlikte Seydişehir’in termal şehir olma yolunda büyük mesafeler aldığını söyleyen Başkan Mehmet Tutal, “2018 yılında şehrimizin en önemli hayallerinden birini hayata geçirerek termal alanında önemli bir adım atmıştık. 2019 yılında hizmete başladığımız ancak küresel salgın nedeniyle faaliyetlerine ara verdiğimiz termal tesislerimizi yeni normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete açıyoruz Tesislerimiz, şehrimizin termal şehir olması yönünde öncü olmuş, özel müteşebbislerin de şehrimize bu alanda yatırım yapmasına olanak sağlamıştır. Çünkü tesisimizde kullanılan termal su, ülkemizin ve dünyanın nadir şifalı termal suları arasında yer alıyor. Mineral değerleri ve termal suyumuzun sıcaklığı ilçemizin önemli kazanımları arasındadır” dedi. Küresel salgının gölgesi altında yaklaşık 1,5 yıldır hizmette olmayan termal tesislerin yeniden hizmete açılmasıyla birlikte Seydişehir’e daha çok katma değer sağlayacağını belirten Başkan Tutal, “Şehrimizin geleceğine en önemli yatırımlarımızdan biri olan termal tesislerimizi Cuma günü birlik ve beraberlik içerisinde yeniden hizmete açtığımızda Termal Şehir Seydişehir hedefinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir.  Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi Cuma günü hizmete açacağımız termal tesislerimize görmeye ve bu hizmetten yararlanmaya davet ediyor, tesislerimizin tekrardan ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.    
2019 yılında Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Seydi Şifa Termal Tesisleri pandemi sonrası başlatılan normalleşme ile yeniden hizmete açılıyor.

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan küresel salgın dolayısıyla faaliyetlerine ara veren  termal tesisimiz 16 Temmuz Cuma günü misafirlerini ağırlamaya başlayacak.  

Başkan Tutal 16 Temmuz Cuma günü kaplıca tutkunlarını ağırlamaya başlayacak olan Seydi Şifa Termal Tesisleri hakkında bilgi almak veya rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşların 0 332 582 47 70 ve 0 530 610 12 04  numaralı telefondan iletişime geçebileceğini sözlerine ekledi.

2018 yılında temelleri atılan, 2019 yılında da hizmete giren ancak küresel salgın dolayısıyla yaklaşık 1,5 yıldır hizmette olmayan Seydi Şifa Termal Tesisleri, 16 Temmuz Cuma günü yeniden hizmete açılıyor. Hizmete açılacak olan termal tesisler, her gün 12.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Bölge halkının yanı sıra gurbetçi vatandaşlardan yoğun bir şekilde talep geldiğini kaydeden  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm hemşehrilerini Cuma günü açılacak olan Seydişehir Belediyesi Seydi Şifa Termal Tesislerine davet etti.

Seydi Şifa Termal Tesislerinin hizmete girmesiyle birlikte Seydişehir’in termal şehir olma yolunda büyük mesafeler aldığını söyleyen Başkan Mehmet Tutal, “2018 yılında şehrimizin en önemli hayallerinden birini hayata geçirerek termal alanında önemli bir adım atmıştık. 2019 yılında hizmete başladığımız ancak küresel salgın nedeniyle faaliyetlerine ara verdiğimiz termal tesislerimizi yeni normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete açıyoruz Tesislerimiz, şehrimizin termal şehir olması yönünde öncü olmuş, özel müteşebbislerin de şehrimize bu alanda yatırım yapmasına olanak sağlamıştır. Çünkü tesisimizde kullanılan termal su, ülkemizin ve dünyanın nadir şifalı termal suları arasında yer alıyor. Mineral değerleri ve termal suyumuzun sıcaklığı ilçemizin önemli kazanımları arasındadır” dedi.

Küresel salgının gölgesi altında yaklaşık 1,5 yıldır hizmette olmayan termal tesislerin yeniden hizmete açılmasıyla birlikte Seydişehir’e daha çok katma değer sağlayacağını belirten Başkan Tutal, “Şehrimizin geleceğine en önemli yatırımlarımızdan biri olan termal tesislerimizi Cuma günü birlik ve beraberlik içerisinde yeniden hizmete açtığımızda Termal Şehir Seydişehir hedefinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir.  Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi Cuma günü hizmete açacağımız termal tesislerimize görmeye ve bu hizmetten yararlanmaya davet ediyor, tesislerimizin tekrardan ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.