SEYDİŞEHİR ASKERLERİNE KINA YAKTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2019 - 10:55, Güncelleme: 23.04.2019 - 10:55
 

SEYDİŞEHİR ASKERLERİNE KINA YAKTI

Seydişehir’de vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan gençler için “Asker Kınası” adlı program düzenlendi.

Kızılcalar Mahallesi’nde gerçekleşen programa çok sayıda vatandaş, askere gidecek olan gençler ve ailelerinin yanı sıra Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katıldı. Programda duygusal, güzel ve eğlenceli anlar yaşandı. Programa katılan Tutal; “Vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan kardeşlerimizin Asker Kınası programına bizde katıldık. Asker kınası kıyamete kadar silinmez. Rabbim askerlerimize sağ salim gidip gelmeyi ve ailelerine kavuşmayı nasip etsin.” dedi. Belediye Başkanı Tutal, bugün saat 13.30’da askere gidecek olan gençlerle Adile Baysal Kültür Merkezi’nde yemek yiyerek askerlere Bayrak ve Kuran’ı Kerim hediye edecek.
Seydişehir’de vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan gençler için “Asker Kınası” adlı program düzenlendi.

Kızılcalar Mahallesi’nde gerçekleşen programa çok sayıda vatandaş, askere gidecek olan gençler ve ailelerinin yanı sıra Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katıldı. Programda duygusal, güzel ve eğlenceli anlar yaşandı.

Programa katılan Tutal; “Vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan kardeşlerimizin Asker Kınası programına bizde katıldık. Asker kınası kıyamete kadar silinmez. Rabbim askerlerimize sağ salim gidip gelmeyi ve ailelerine kavuşmayı nasip etsin.” dedi.

Belediye Başkanı Tutal, bugün saat 13.30’da askere gidecek olan gençlerle Adile Baysal Kültür Merkezi’nde yemek yiyerek askerlere Bayrak ve Kuran’ı Kerim hediye edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.