Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığından Açıklama

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2021 - 09:51, Güncelleme: 16.07.2021 - 09:51
 

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığından Açıklama

KURBAN BAYRAMI BASIN AÇIKLAMASI

 Yüzyılımızın ilk çeyreğinde, yaşam kalitesinin düşüp yeryüzünün salgın hastalıklarla sosyal ve ekonomik manada örselendiğine hep birlikte şahit olduğumuz dönemde bir bayramı daha idrak edeceğiz.       Kurban Bayramı, Yaradan’a karşı manevi zenginliğin zirve yaptığı ulvi günlerdendir. Morale ihtiyaç duyduğumuz bir süreçte, insanları birleştiren, kaynaşma ve yardımlaşmayı hatırlatan kurban bayramın da,  toplum olarak kayıplar verdiğimiz ve ülkemizden hâlâ atamadığımız salgın hastalıktan ötürü, çok daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum.        Bu olumsuz süreçte toplumun her kesimi gibi, Esnaf ve sanatkârımız da en fazla yükü üstlenmiş, buna rağmen,  ülkesinin yanında yer alıp kuralları harfiyen yerine getirmiştir. Oda yönetimi olarak da Pandemi boyunca ve devamında saha içerisinde, ayrımsız bütün esnaflarımızın gözü kulağı olarak maddi ve manevi desteklenmesinde öncülük edip, önemli görevlerde yer aldık. Almaya da devam edeceğiz.        Kurban bayramı boyunca esnafımızın ve vatandaşlarımızın salgınla mücadele de gelinen noktanın bozulmaması adına bayramlaşmalarımızda ve özellikle kurban kesimleri esnasında mesafe ve temizlik kurallarına uymamız konusunda birlikte hareket etmeliyiz.        Hususiyetle idrak edeceğimiz Kurban Bayramının, tüm dünya insanlığı adına Barış ve düzen, Müslüman ve Türk toplumu adına sağlık ve başarı, Esnaf ve sanatkârlarımız adına sağlıklı bereketli huzur dolu yarınlara vesile olmasını temenni eder, Kurban bayramınızı en derin duygularımla tebrik ediyorum. 
KURBAN BAYRAMI BASIN AÇIKLAMASI

 Yüzyılımızın ilk çeyreğinde, yaşam kalitesinin düşüp yeryüzünün salgın hastalıklarla sosyal ve ekonomik manada örselendiğine hep birlikte şahit olduğumuz dönemde bir bayramı daha idrak edeceğiz.

      Kurban Bayramı, Yaradan’a karşı manevi zenginliğin zirve yaptığı ulvi günlerdendir. Morale ihtiyaç duyduğumuz bir süreçte, insanları birleştiren, kaynaşma ve yardımlaşmayı hatırlatan kurban bayramın da,  toplum olarak kayıplar verdiğimiz ve ülkemizden hâlâ atamadığımız salgın hastalıktan ötürü, çok daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum.

       Bu olumsuz süreçte toplumun her kesimi gibi, Esnaf ve sanatkârımız da en fazla yükü üstlenmiş, buna rağmen,  ülkesinin yanında yer alıp kuralları harfiyen yerine getirmiştir. Oda yönetimi olarak da Pandemi boyunca ve devamında saha içerisinde, ayrımsız bütün esnaflarımızın gözü kulağı olarak maddi ve manevi desteklenmesinde öncülük edip, önemli görevlerde yer aldık. Almaya da devam edeceğiz.

       Kurban bayramı boyunca esnafımızın ve vatandaşlarımızın salgınla mücadele de gelinen noktanın bozulmaması adına bayramlaşmalarımızda ve özellikle kurban kesimleri esnasında mesafe ve temizlik kurallarına uymamız konusunda birlikte hareket etmeliyiz.

       Hususiyetle idrak edeceğimiz Kurban Bayramının, tüm dünya insanlığı adına Barış ve düzen, Müslüman ve Türk toplumu adına sağlık ve başarı, Esnaf ve sanatkârlarımız adına sağlıklı bereketli huzur dolu yarınlara vesile olmasını temenni eder, Kurban bayramınızı en derin duygularımla tebrik ediyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.