SEYDİŞEHİR?DE FOTOĞRAFÇILIK KURSU AÇILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2015 - 04:45, Güncelleme: 23.02.2015 - 04:45
 

SEYDİŞEHİR?DE FOTOĞRAFÇILIK KURSU AÇILDI

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) kapsamında Seydişehir?de fotoğraf kursu açıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) kapsamında Seydişehir’de fotoğraf kursu açıldı.Seyyid Harun İş Merkezi’nde açılan fotoğraf çekimi kursuna çok sayıda kişi katıldı. Ulusal ve Uluslararası onlarca ödül 100 den fazla dereceye giren fotoğrafı bulunan ve aynı zaman da KOMEK usta öğreticisi olan  Mustafa Binol, temel Fotoğraf Çekim Kursunun 28 kişiyle başlandığını belirterek, 20 Mayıs tarihinde sona ereceğini söyledi. Binol, kursta pratik bilgilerin yanı sıra uygulamalı olarak dış mekanlarda fotoğraf çekim gezilerinin de düzenleneceğini kaydetti.
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) kapsamında Seydişehir?de fotoğraf kursu açıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) kapsamında Seydişehir’de fotoğraf kursu açıldı.Seyyid Harun İş Merkezi’nde açılan fotoğraf çekimi kursuna çok sayıda kişi katıldı. Ulusal ve Uluslararası onlarca ödül 100 den fazla dereceye giren fotoğrafı bulunan ve aynı zaman da KOMEK usta öğreticisi olan  Mustafa Binol, temel Fotoğraf Çekim Kursunun 28 kişiyle başlandığını belirterek, 20 Mayıs tarihinde sona ereceğini söyledi.

Binol, kursta pratik bilgilerin yanı sıra uygulamalı olarak dış mekanlarda fotoğraf çekim gezilerinin de düzenleneceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.