SEYKİM HİZMETE GİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2021 - 10:08, Güncelleme: 06.07.2021 - 10:08
 

SEYKİM HİZMETE GİRDİ

Seydişehir Belediyesi, Seydişehirlilerin istihdam ve kariyer planlamasına rehberlik edecek olan Seydişehir Kariyer ve İstihdam Merkezi projesini hayata geçirdi.

Seydişehirlilerin ilçe sınırları ve ilçe dışında istihdama ve kariyer planlamalarına yönelik hizmet alabileceği SEYKİM projesinin Seydişehir’e hayırlı olmasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, proje kapsamında yapılan başvuruların hassasiyetle incelenerek başvuru sahibinin doğru ve sağlıklı bir şekilde yönlendirmesinin sağlanacağını  belirtti. Kariyer ve istihdam merkezi projesinin Seydişehir’de daha önce bir örneğinin olmadığını, hayata geçirilen bu projeyle birlikte Seydişehirlilere büyük bir destek sağlanacağını sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “SEYKİM projemiz, seçim beyannamemizde de yer alan önemli bir projemizdi. Beyannamemizde yer alan bir projeyi daha hayata geçirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. SEYKİM projemiz ile birlikte ilçemize verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz hem de hemşehrilerimize istihdam ve kariyer planlaması hususunda destekte bulunuyoruz. Belediye hizmet binamız içerisinde bulunan SEYKİM aracılığıyla belediyemize başvuru yapan hemşehrilerimizin başvuruları hassasiyetle incelenecek ve istihdam konusunda gerekli yönlendirmeler yapılacak. Aynı zamanda merkezimiz kariyer planlaması anlamında da hizmet verecek” dedi. SEYKİM Projesiyle birlikte iş arayan Seydişehirliler ile işveren arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten Başkan Tutal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “Projemiz kapsamında Seydişehir sınırları içerisinde yer alan fabrikalar ve OSB’mizde yer alan firmalar başta olmak üzere ilçemiz sınırları dışındaki birçok işverenimizle güçlü iletişim bağları oluşturduk. Oluşturduğumuz bu bağları hem işverenimiz hem de iş arayan hemşehrilerimiz açısından daha iyi değerlendirebilmek için bu projemizi hayata geçirdik ve hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu hizmetimizle birlikte işverenlerimize nitelikli personel desteği sunmakla birlikte iş arayan hemşehrilerimize de destekte bulunmuş olacağız. Projemizin ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.  
Seydişehir Belediyesi, Seydişehirlilerin istihdam ve kariyer planlamasına rehberlik edecek olan Seydişehir Kariyer ve İstihdam Merkezi projesini hayata geçirdi.

Seydişehirlilerin ilçe sınırları ve ilçe dışında istihdama ve kariyer planlamalarına yönelik hizmet alabileceği SEYKİM projesinin Seydişehir’e hayırlı olmasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, proje kapsamında yapılan başvuruların hassasiyetle incelenerek başvuru sahibinin doğru ve sağlıklı bir şekilde yönlendirmesinin sağlanacağını  belirtti.

Kariyer ve istihdam merkezi projesinin Seydişehir’de daha önce bir örneğinin olmadığını, hayata geçirilen bu projeyle birlikte Seydişehirlilere büyük bir destek sağlanacağını sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “SEYKİM projemiz, seçim beyannamemizde de yer alan önemli bir projemizdi. Beyannamemizde yer alan bir projeyi daha hayata geçirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. SEYKİM projemiz ile birlikte ilçemize verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz hem de hemşehrilerimize istihdam ve kariyer planlaması hususunda destekte bulunuyoruz. Belediye hizmet binamız içerisinde bulunan SEYKİM aracılığıyla belediyemize başvuru yapan hemşehrilerimizin başvuruları hassasiyetle incelenecek ve istihdam konusunda gerekli yönlendirmeler yapılacak. Aynı zamanda merkezimiz kariyer planlaması anlamında da hizmet verecek” dedi.

SEYKİM Projesiyle birlikte iş arayan Seydişehirliler ile işveren arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten Başkan Tutal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “Projemiz kapsamında Seydişehir sınırları içerisinde yer alan fabrikalar ve OSB’mizde yer alan firmalar başta olmak üzere ilçemiz sınırları dışındaki birçok işverenimizle güçlü iletişim bağları oluşturduk.

Oluşturduğumuz bu bağları hem işverenimiz hem de iş arayan hemşehrilerimiz açısından daha iyi değerlendirebilmek için bu projemizi hayata geçirdik ve hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu hizmetimizle birlikte işverenlerimize nitelikli personel desteği sunmakla birlikte iş arayan hemşehrilerimize de destekte bulunmuş olacağız. Projemizin ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.