STK’LARDAN İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2019 - 01:39, Güncelleme: 09.04.2019 - 01:39
 

STK’LARDAN İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Sivil Toplum Örgütleri, yeni binalarına taşınan İlçe Tarım Müdürlüğünü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Emniyet Müdür’ü Özdemir’in ziyaretine; Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, MÜSAİD Başkanı Av. Mustafa Akman, Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünver, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Minibüsçüler Odası Başkanı İsmail Berber, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Çelik-İş Sendikası Başkanı Ferhat Çelikbaş, Ümit çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah Sürer, Suğla Su Ürünleri kooperatif Başkanı Mustafa Aşkayanar, Et ve Süt Ürünleri Birliği Başkanı Ergun Balcı, Türk hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam katıldı. Geçtiğimiz yıl yeni binalarında hizmete başlayan İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ünüvar’ı makamında ziyaret eden Sivil Toplum Örgütleri artık Seydişehir’in bir tarım kenti olma yolunda ilerlediğini, bu yeni bina ile çiftçilerimize daha iyi hizmet verileceğini belirterek yeni binanın hayırlara vesile olmasını temenni ettiler. İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ünüvar’da Seydişehir’in son yıllarda tarımda büyük gelişme gösterdiğini belirterek; “İş hacmimiz çok arttı. Bunun yanı sıra personel sayımızda da büyük artış oldu. Eski binamızda kabımıza sığmaz durumdaydık. Taşındığımız yeni bina ile daha iyi hizmet noktasında daha verimli çalışma imkanı yakalayacağız. Bu binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederiz. Sivil Toplum Örgütlerinin bizlere yaptığı bu ziyareti de anlamlı buluyoruz. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
Sivil Toplum Örgütleri, yeni binalarına taşınan İlçe Tarım Müdürlüğünü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Emniyet Müdür’ü Özdemir’in ziyaretine; Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, MÜSAİD Başkanı Av. Mustafa Akman, Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünver, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Minibüsçüler Odası Başkanı İsmail Berber, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Çelik-İş Sendikası Başkanı Ferhat Çelikbaş, Ümit çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah Sürer, Suğla Su Ürünleri kooperatif Başkanı Mustafa Aşkayanar, Et ve Süt Ürünleri Birliği Başkanı Ergun Balcı, Türk hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam katıldı.

Geçtiğimiz yıl yeni binalarında hizmete başlayan İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ünüvar’ı makamında ziyaret eden Sivil Toplum Örgütleri artık Seydişehir’in bir tarım kenti olma yolunda ilerlediğini, bu yeni bina ile çiftçilerimize daha iyi hizmet verileceğini belirterek yeni binanın hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ünüvar’da Seydişehir’in son yıllarda tarımda büyük gelişme gösterdiğini belirterek; “İş hacmimiz çok arttı. Bunun yanı sıra personel sayımızda da büyük artış oldu. Eski binamızda kabımıza sığmaz durumdaydık. Taşındığımız yeni bina ile daha iyi hizmet noktasında daha verimli çalışma imkanı yakalayacağız. Bu binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederiz. Sivil Toplum Örgütlerinin bizlere yaptığı bu ziyareti de anlamlı buluyoruz. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.