STK?LARDAN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2015 - 07:36, Güncelleme: 23.02.2015 - 07:36
 

STK?LARDAN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Seydişehir?deki Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürünü makamında ziyaret ettiler.

Seydişehir’deki Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürünü makamında ziyaret ettiler. 1972 Yozgat doğumlu ve Ankara Polis Koleji mezunu Erkan Aydoğan, sırasıyla Ankara, Diyarbakır, İstanbul ve Konya emniyetinde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra ilçemize atanarak Seydişehir’in yeni Emniyet Müdürü olarak göreve başlamıştı. İlçemizin STK Başkanları yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Aydoğan’ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dediler. Yeni göreve gelen Emniyet Müdürü’ne STK temsilcileri tarafından yapılan ziyaret esnasındaki kısa konuşmasında Seydişehir’in huzuru ve selameti için STK’ların katkılarının başarılarını artıracağını, görüş ve önerilerinin kendileri için büyük önem arzettiğini belirtti. STK  temsilcileri yeni müdürle  bir süre sohbet ettikten sonra başarı dilekleriyle ayrıldılar.
Seydişehir?deki Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürünü makamında ziyaret ettiler.

Seydişehir’deki Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürünü makamında ziyaret ettiler.

1972 Yozgat doğumlu ve Ankara Polis Koleji mezunu Erkan Aydoğan, sırasıyla Ankara, Diyarbakır, İstanbul ve Konya emniyetinde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra ilçemize atanarak Seydişehir’in yeni Emniyet Müdürü olarak göreve başlamıştı.

İlçemizin STK Başkanları yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Aydoğan’ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dediler.

Yeni göreve gelen Emniyet Müdürü’ne STK temsilcileri tarafından yapılan ziyaret esnasındaki kısa konuşmasında Seydişehir’in huzuru ve selameti için STK’ların katkılarının başarılarını artıracağını, görüş ve önerilerinin kendileri için büyük önem arzettiğini belirtti.

STK  temsilcileri yeni müdürle  bir süre sohbet ettikten sonra başarı dilekleriyle ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.