Tel Örgüler Kurutma Tesisi Gibi…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2021 - 12:42, Güncelleme: 24.08.2021 - 12:42
 

Tel Örgüler Kurutma Tesisi Gibi…

Mahalle sakinlerinin biber, domates ve diğer sebzeleri kış hazırlığı için ipe dizerek kuruması için tel örgüye asarak boydan boya asmaları renkli görüntüye neden oldu.

Güzergâhtan geçen vatandaşların tel örgüdeki asılı sebzeler, burası sanki kurutma tesisine dönüştü diye görüş belirttiler.. Kış yemeği hazırlığı için sebze kurutmak isteyen mahalle sakinlerinin tel örgülere astığı sebzeler renkli görüntüler oluşturdu.  Güzergâhtan geçen vatandaşların gördüğü  tel örgüdeki asılı sebzeler, burası sanki kurutma tesisine dönüşmüş diye konuştular. Mahalle sakinleri de :“önce bu sebzeleri kurutmak için yere seriyorduk. Hem zor kuruyordu hem de tozdan etkileniyordu. Bu tel örgüler sayesinde ürünlerimiz hem daha hızlı ve hem de daha sağlıklı kuruyor“ diyerek memnuniyetini dile getirdiler. Mahalle kenarında bulunan tel örgüler vatandaşın kurutma alanı olması bir yana, sebzelerin rengârenk sıralanması farklı bir  görüntü oluşmasına  neden oldu.    
Mahalle sakinlerinin biber, domates ve diğer sebzeleri kış hazırlığı için ipe dizerek kuruması için tel örgüye asarak boydan boya asmaları renkli görüntüye neden oldu.

Güzergâhtan geçen vatandaşların tel örgüdeki asılı sebzeler, burası sanki kurutma tesisine dönüştü diye görüş belirttiler..

Kış yemeği hazırlığı için sebze kurutmak isteyen mahalle sakinlerinin tel örgülere astığı sebzeler renkli görüntüler oluşturdu.

 Güzergâhtan geçen vatandaşların gördüğü  tel örgüdeki asılı sebzeler, burası sanki kurutma tesisine dönüşmüş diye konuştular.

Mahalle sakinleri de :“önce bu sebzeleri kurutmak için yere seriyorduk. Hem zor kuruyordu hem de tozdan etkileniyordu.

Bu tel örgüler sayesinde ürünlerimiz hem daha hızlı ve hem de daha sağlıklı kuruyor“ diyerek memnuniyetini dile getirdiler.

Mahalle kenarında bulunan tel örgüler vatandaşın kurutma alanı olması bir yana, sebzelerin rengârenk sıralanması farklı bir  görüntü oluşmasına  neden oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.