TOKİ ANAOKULU İTFAİYECİLERİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2018 - 12:52, Güncelleme: 15.03.2018 - 12:52
 

TOKİ ANAOKULU İTFAİYECİLERİ ZİYARET ETTİ

Toki Anaokulu’nda ki minik öğrenciler Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne ziyarette bulundu.

İtfaiyenin yaptığı işler ve kullandığı teçhizatlar hakkında bilgilendirilen minikler itfaiye ile ilgili sorular sorarak meraklarını giderdi. Minikler teçhizatları kullanma fırsatı da buldu. Çocuklar ilk kez itfaiyecileri canlı olarak olaya giderken görme fırsatı yakaladı. Okul müdürü Hatice Balcı yaptığı açıklamada: "Öğretmen ve öğrencilerimiz ile meslek gruplarını çalışma ortamlarında gözlemlemek ve kullanılan araçları yakından tanımak  için  ilçemiz itfaiye binasına gezi düzenledik. İtfaiye memurları eşliğinde öğrencilerimize bina gezdirildi  araçlar tanıtılarak   detaylı bilgi verildi. Yangından korunma yöntemleri, yangın anında yapılması gerekenler anlatıldı ve küçük bir tatbikat  yapıldı. Öğrencilerimiz için unutulmaz bir deneyim oldu itfaiye görevlilerine ikramları  ilgi ve  alakalarından dolayı öğrenci öğretmen ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.
Toki Anaokulu’nda ki minik öğrenciler Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne ziyarette bulundu.

İtfaiyenin yaptığı işler ve kullandığı teçhizatlar hakkında bilgilendirilen minikler itfaiye ile ilgili sorular sorarak meraklarını giderdi. Minikler teçhizatları kullanma fırsatı da buldu. Çocuklar ilk kez itfaiyecileri canlı olarak olaya giderken görme fırsatı yakaladı.

Okul müdürü Hatice Balcı yaptığı açıklamada: "Öğretmen ve öğrencilerimiz ile meslek gruplarını çalışma ortamlarında gözlemlemek ve kullanılan araçları yakından tanımak  için  ilçemiz itfaiye binasına gezi düzenledik. İtfaiye memurları eşliğinde öğrencilerimize bina gezdirildi  araçlar tanıtılarak   detaylı bilgi verildi. Yangından korunma yöntemleri, yangın anında yapılması gerekenler anlatıldı ve küçük bir tatbikat  yapıldı. Öğrencilerimiz için unutulmaz bir deneyim oldu itfaiye görevlilerine ikramları  ilgi ve  alakalarından dolayı öğrenci öğretmen ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.