TUTAL; “TÜM SEYDİŞEHİRİN GÖNLÜNE TALİBİM”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2019 - 10:36, Güncelleme: 02.04.2019 - 10:36
 

TUTAL; “TÜM SEYDİŞEHİRİN GÖNLÜNE TALİBİM”

2019 Yerel Seçimlerde güven tazeleyerek tekrar Seydişehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Tutal; “Kazanan Seydişehir olmuştur.” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, seçimlerin ardından bir değerlendirme yaparak kamuoyuyla paylaşarak, “Tüm Seydişehir’in gönlüne talibim” dedi. 2. kez başkanlık makamına layık görülen Mehmet Tutal, Seydişehir’de % 41’lik bir kesimin desteğini gördüğünü fakat Seydişehir’in yüzde yüzüne hizmet etmeye devam edeceğini dile getirerek Seydişehirlilere göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Tutal; “Yerel seçimler süresince algı operasyonları yapıldı. Partimiz mensubu arkadaşlarımız kışkırtılmak istendi. Lakin şunu iyi biliyorduk ki, basireti ve iradesi ile Seydişehir gerekli cevabı oy sandıklarında verecekti ve verdide. Seydişehirliler bizlere “hizmet” dedi. Bizler de hizmetkâr olmaya geldik. Halkımızın teveccühü ile yeniden gayret yolunda kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah. Allah’ın izniyle, Seydişehirli kardeşlerimizin duası ve desteği ile yeniden hizmet yoluna girmiş olduk. Bugün kazanan Seydişehir oldu, istikrar kazandı, bugün Seydişehir de kardeşlik kazandı, bugün Seydişehir de birlik ve beraberlik kazandı. Bu kutlu hizmet davasında dik durdunuz, bu yolda samimi olarak yürüdünüz. Bundan sonra da beraber yürüyeceğiz.” dedi. Projelerden bahseden Tutal; “Çok güzel hizmetlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Seydişehir’de büyük projelerimizi tamamlayacağız. Seydişehir de işsiz gencimizin kalmaması konusunda ki çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. İlçede hamdolsun huzur ortamı sağladık, bu huzur ortamını devam ettireceğiz. Bu ülkeyi, bu şehri, bu ilçeyi daha güçlü, daha müreffeh bir hale getirmek için beraber çalışacağız. Cumhur İttifakı ile yola çıktık, daha güçlü yolumuza devam edeceğiz. Yeni dönemde kaldığımız yerden hız kesmeden ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Teşekkürler Seydişehir. Yeni dönemin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
2019 Yerel Seçimlerde güven tazeleyerek tekrar Seydişehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Tutal; “Kazanan Seydişehir olmuştur.” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, seçimlerin ardından bir değerlendirme yaparak kamuoyuyla paylaşarak, “Tüm Seydişehir’in gönlüne talibim” dedi.

2. kez başkanlık makamına layık görülen Mehmet Tutal, Seydişehir’de % 41’lik bir kesimin desteğini gördüğünü fakat Seydişehir’in yüzde yüzüne hizmet etmeye devam edeceğini dile getirerek Seydişehirlilere göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Tutal; “Yerel seçimler süresince algı operasyonları yapıldı. Partimiz mensubu arkadaşlarımız kışkırtılmak istendi. Lakin şunu iyi biliyorduk ki, basireti ve iradesi ile Seydişehir gerekli cevabı oy sandıklarında verecekti ve verdide. Seydişehirliler bizlere “hizmet” dedi. Bizler de hizmetkâr olmaya geldik. Halkımızın teveccühü ile yeniden gayret yolunda kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah. Allah’ın izniyle, Seydişehirli kardeşlerimizin duası ve desteği ile yeniden hizmet yoluna girmiş olduk. Bugün kazanan Seydişehir oldu, istikrar kazandı, bugün Seydişehir de kardeşlik kazandı, bugün Seydişehir de birlik ve beraberlik kazandı. Bu kutlu hizmet davasında dik durdunuz, bu yolda samimi olarak yürüdünüz. Bundan sonra da beraber yürüyeceğiz.” dedi.

Projelerden bahseden Tutal; “Çok güzel hizmetlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Seydişehir’de büyük projelerimizi tamamlayacağız. Seydişehir de işsiz gencimizin kalmaması konusunda ki çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. İlçede hamdolsun huzur ortamı sağladık, bu huzur ortamını devam ettireceğiz. Bu ülkeyi, bu şehri, bu ilçeyi daha güçlü, daha müreffeh bir hale getirmek için beraber çalışacağız. Cumhur İttifakı ile yola çıktık, daha güçlü yolumuza devam edeceğiz. Yeni dönemde kaldığımız yerden hız kesmeden ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Teşekkürler Seydişehir. Yeni dönemin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.