sçim

ÜLKÜCÜLERDEN, BAŞKAN TUTAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2019 - 02:44, Güncelleme: 05.04.2019 - 02:44
 

ÜLKÜCÜLERDEN, BAŞKAN TUTAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ülkücüler, Başkan Tutal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Tutal’a ay yıldız işlemeli Türk Bayrağı hediye ettiler.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Tutal ‘’ Ülkücüler; Türklüğün istikbal ve istiklal istikâmetinde ilerlemesi için fedakârca mücadele etmiş, inanmış, nefsini aşmış, dünyevi tutku ve heveslerden arınmış serdengeçtilerin oluşturduğu manevi bir yuvadır. Her zaman zalime meydan okuyan, mazluma kol kanat geren kadim Türk töresinin takipçisi olmuşlardır ve olmaya da devam edecektir. Biz de var olduğumuz sürece sizlere destek olacağız. Seydişehir’in bekası ve vatandaşlarımızın hukukuna sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu noktada bana inanıp, beni desteklediğiniz için teşekkür ederim’’ dedi. Başkan Tutal, ziyaretlerinden dolayı Ülkücülere teşekkürlerini ileterek “Seydişehir hepimizin, birlikte hizmet etmekten onur duyarım” dedi.
Ülkücüler, Başkan Tutal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Tutal’a ay yıldız işlemeli Türk Bayrağı hediye ettiler.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Tutal ‘’ Ülkücüler; Türklüğün istikbal ve istiklal istikâmetinde ilerlemesi için fedakârca mücadele etmiş, inanmış, nefsini aşmış, dünyevi tutku ve heveslerden arınmış serdengeçtilerin oluşturduğu manevi bir yuvadır. Her zaman zalime meydan okuyan, mazluma kol kanat geren kadim Türk töresinin takipçisi olmuşlardır ve olmaya da devam edecektir. Biz de var olduğumuz sürece sizlere destek olacağız. Seydişehir’in bekası ve vatandaşlarımızın hukukuna sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu noktada bana inanıp, beni desteklediğiniz için teşekkür ederim’’ dedi.

Başkan Tutal, ziyaretlerinden dolayı Ülkücülere teşekkürlerini ileterek “Seydişehir hepimizin, birlikte hizmet etmekten onur duyarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.