Uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 35 şüpheliden 6'sı tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2021 - 08:53, Güncelleme: 31.08.2021 - 08:53
 

Uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 35 şüpheliden 6'sı tutuklandı

Konya polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Ekiplerin düzenlediği operasyonlarda 35 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı tutuklandı. İkisinin, aynı suçtan haklarında hapis cezaları bulunduğu öğrenildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Seydişehir, Akşehir ve Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup amirliklerince, 23-30 Ağustos'ta uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullananlara yönelik operasyon düzenlendi.   PİYASA DEĞERİ 400 BİN LİRA   Operasyon kapsamında baskın yapılan adreslerdeki aramalarda, 162 peçeteye emdirilmiş ve piyasa değeri yaklaşık 400 bin lira olan sentetik kannabionid, 170 gram sentetik kannabionid, 1 kilo 124 gram esrar, 111 gram eroin, 17,6 gram kokain ve bir miktar metamfetamin ele geçirildi.   6 KİŞİ TUTUKLANDI   Gözaltına alınan 35 şüpheliden 6'sı, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.   AYNI SUÇTAN HAPİS CEZALARI VARMIŞ   Şüphelilerden birinin 22, diğerinin ise 12 yıl, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan kesinleşmiş hapis cezalarının bulunduğu tespit edildi.
Konya polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Ekiplerin düzenlediği operasyonlarda 35 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı tutuklandı. İkisinin, aynı suçtan haklarında hapis cezaları bulunduğu öğrenildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Seydişehir, Akşehir ve Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup amirliklerince, 23-30 Ağustos'ta uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullananlara yönelik operasyon düzenlendi.

 

PİYASA DEĞERİ 400 BİN LİRA

 

Operasyon kapsamında baskın yapılan adreslerdeki aramalarda, 162 peçeteye emdirilmiş ve piyasa değeri yaklaşık 400 bin lira olan sentetik kannabionid, 170 gram sentetik kannabionid, 1 kilo 124 gram esrar, 111 gram eroin, 17,6 gram kokain ve bir miktar metamfetamin ele geçirildi.

 

6 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Gözaltına alınan 35 şüpheliden 6'sı, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

 

AYNI SUÇTAN HAPİS CEZALARI VARMIŞ

 

Şüphelilerden birinin 22, diğerinin ise 12 yıl, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan kesinleşmiş hapis cezalarının bulunduğu tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.