YAZAR MEHMET BOZTEPE?DEN OKURLARINA MÜJDE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 12:27, Güncelleme: 24.02.2015 - 12:27
 

YAZAR MEHMET BOZTEPE?DEN OKURLARINA MÜJDE

Eğitimci yazar Mehmet Boztepe?nin şiir kitaplarına yoğun talep devam ediyor.

Eğitimci yazar Mehmet Boztepe’nin şiir kitaplarına yoğun talep devam ediyor. Eğitimci kimliği ile geniş kitlelere hitap eden yazar Boztepe, hayranlarına bir müjde daha vererek yaz aylarında üçüncü şiir kitabını yayımlayacak. Daha önce Ruhumun Sürgünü ve Sevginin Taksimi adlı şiir kitapları ile şiirsevelerin önüne çıkan yazar Mehmet Boztepe hayranlarının ilgisinden oldukça memnun kaldığını belirtti. İlk şiir kitabı Ruhumun Sürgünü’nün çok satan kitaplar listesine girdiğini söyleyen  Eğitimci yazar Boztepe “ Şiirseverlerin karşısına 'Ruhumun Sürgünü' adlı şiir kitabımla çıkmıştım. Bu kitabım çok beğenildi. 3 baskıda 7 bin adet satılarak  Türkiye’de çok satan kitaplar listesine girdi. Şimdide bu kitabımın dördüncü baskısına hazırlanıyorum, kısa bir sürede Ruhumun Sürgünü kitabımın dördüncü baskısı yapılacak. Buradan tüm okuyucularıma teşekkür ediyorum.” Dedi. Yazar Boztepe şiir yazmayı çok sevdiğini belirterek, yaz aylarında üçüncü şiir kitabı olan Vicdanımın Arka Bahçesi adlı kitabını okuyucularıyla buluşturacağını ifade etti.
Eğitimci yazar Mehmet Boztepe?nin şiir kitaplarına yoğun talep devam ediyor.

Eğitimci yazar Mehmet Boztepe’nin şiir kitaplarına yoğun talep devam ediyor.

Eğitimci kimliği ile geniş kitlelere hitap eden yazar Boztepe, hayranlarına bir müjde daha vererek yaz aylarında üçüncü şiir kitabını yayımlayacak.

Daha önce Ruhumun Sürgünü ve Sevginin Taksimi adlı şiir kitapları ile şiirsevelerin önüne çıkan yazar Mehmet Boztepe hayranlarının ilgisinden oldukça memnun kaldığını belirtti.

İlk şiir kitabı Ruhumun Sürgünü’nün çok satan kitaplar listesine girdiğini söyleyen  Eğitimci yazar Boztepe “ Şiirseverlerin karşısına 'Ruhumun Sürgünü' adlı şiir kitabımla çıkmıştım. Bu kitabım çok beğenildi. 3 baskıda 7 bin adet satılarak  Türkiye’de çok satan kitaplar listesine girdi. Şimdide bu kitabımın dördüncü baskısına hazırlanıyorum, kısa bir sürede Ruhumun Sürgünü kitabımın dördüncü baskısı yapılacak. Buradan tüm okuyucularıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yazar Boztepe şiir yazmayı çok sevdiğini belirterek, yaz aylarında üçüncü şiir kitabı olan Vicdanımın Arka Bahçesi adlı kitabını okuyucularıyla buluşturacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.