YILDIZ SİNAMASI AÇILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2021 - 12:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 12:02
 

YILDIZ SİNAMASI AÇILDI

Koronavirüs önlemleri kapsamında kapatılan sinema salonları, normalleşmeyle birlikte kurallara uygun bir şekilde yeniden açıldı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında faaliyetine ara veren Yıldız Sineması, 7 ay sonra kapılarını sinema severlere açtı. Her Cuma değişen ve vizyondaki filmleri yayınlayan Yıldız Sineması seyircilerini bekliyor. Yetkilinin yaptığı açıklamada “ Pandemi nedeniyle beklediğimiz müşteri potansiyelini henüz yakalayamadık. Ancak biz yine de kalitemizden ödün vermeden sinema salonumuzu son teknolojiyle yenilemeye ve vizyondaki filmleri yayınlamaya özen gösteriyoruz. Amacımız sinemada her gün belirli saatlerde korku, aksiyon, komedi, çocuklara özel animasyon ve daha birçok vizyon filmleri ile her yaş grubuna eğlenceli vakit geçirtmek.” dedi. Ayrıca sinemanın yanı sıra Restoran ile de hizmet verdiği açık alanı da bulunan restoran, çocuklu ailelerin rahat edebileceği şekilde düzenlenen Yıldız Sineması ve Restorantında pandemi kurallarına uygun bir şekilde hizmette hazırlandığı belirtildi.
Koronavirüs önlemleri kapsamında kapatılan sinema salonları, normalleşmeyle birlikte kurallara uygun bir şekilde yeniden açıldı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında faaliyetine ara veren Yıldız Sineması, 7 ay sonra kapılarını sinema severlere açtı.

Her Cuma değişen ve vizyondaki filmleri yayınlayan Yıldız Sineması seyircilerini bekliyor.

Yetkilinin yaptığı açıklamada “ Pandemi nedeniyle beklediğimiz müşteri potansiyelini henüz yakalayamadık. Ancak biz yine de kalitemizden ödün vermeden sinema salonumuzu son teknolojiyle yenilemeye ve vizyondaki filmleri yayınlamaya özen gösteriyoruz. Amacımız sinemada her gün belirli saatlerde korku, aksiyon, komedi, çocuklara özel animasyon ve daha birçok vizyon filmleri ile her yaş grubuna eğlenceli vakit geçirtmek.” dedi.

Ayrıca sinemanın yanı sıra Restoran ile de hizmet verdiği açık alanı da bulunan restoran, çocuklu ailelerin rahat edebileceği şekilde düzenlenen Yıldız Sineması ve Restorantında pandemi kurallarına uygun bir şekilde hizmette hazırlandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.