YÖNETMENLER SEYDİŞEHİR?E HAYRAN KALDILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2015 - 06:57, Güncelleme: 09.02.2015 - 06:57
 

YÖNETMENLER SEYDİŞEHİR?E HAYRAN KALDILAR

Ödüllü film gösterimi için Seydişehir?e gelen yönetmen,oyuncu ve senaristler ilçenin doğal güzelliğine hayran kaldılar.

Ödüllü film gösterimi için Seydişehir’e gelen yönetmen,oyuncu ve senaristler ilçenin doğal güzelliğine hayran kaldılar. Şaban Cengiz Kültür Merkezinde geniş katılımlı sinema gösterimi ve söyleşiye konuk olanünlü yönetmen ve senaristlerden Engin Ugan, Cüneyt Karakuş, Soner Sert, Mehmet Emre Gül, Naci Anıl Konya, Alper Akdeniz ve "Ali Kundilli’’ Filminin başrol oyuncularından Başarılı Oyuncu Sami Aksu,  Sevilen Dizi ‘’Kertenkele’’nin Senaristi Savaş Korkmaz, ‘’Oldu Teşekkürler’’ Dizisinin Başarılı Oyuncuları Can Yücel Metin ve Emre Şan ilahi emirle kurulan ikinci yerleşim yeri olma özelliği taşıyan Seydişehir’in manevi atmosferinden de etkilendiler. Alanında ulusal ve uluslar arası başarıyı yakalamış ünlü isimlere Seydişehir Genç Fikirler Platformu üyeleri tarafından ilçenin manevi önderi Seyyid Harun Veli Hazretlerinin Camii ve külliyesi başta olmak üzere Şeyh Hacı Abdullah Efendi Türbesi, Adile Baysal Kültürevi ve Seydişehir Belediyesi Müzesi, bölgenin en gözde mesirelik alanlarından Kuğulu Park gezdirilerek ilçe tanıtımı yapıldı. Sanatçılara hediye edilen çam ağacı fidanları Kuğulu Park’ta platform üyeleri ile birlikte toprakla buluşturuldu. İlçe doğal güzelliği ve manevi atmosferine hayran kaldıklarını belirten yönetmen,oyuncu ve senaristler; “Seydişehir doğa harikası bir yerleşim yeri.ilçenin manevi kimliği hemen ön plana çıkıyor, buda etkileyici bir durum. Seydişehir gerek doğal güzelliği ile gerek manevi ve kültürel motifleri ile gerekse de  misafirperverliği ile hayran kalınacak bir ilçe. Bu güzel ve şirin ilçede bulunmaktan son derece memnun kaldık.Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Başta Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ekibi olmak üzere Genç Fikirler Platformu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.” dediler.
Ödüllü film gösterimi için Seydişehir?e gelen yönetmen,oyuncu ve senaristler ilçenin doğal güzelliğine hayran kaldılar.

Ödüllü film gösterimi için Seydişehir’e gelen yönetmen,oyuncu ve senaristler ilçenin doğal güzelliğine hayran kaldılar.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde geniş katılımlı sinema gösterimi ve söyleşiye konuk olanünlü yönetmen ve senaristlerden Engin Ugan, Cüneyt Karakuş, Soner Sert, Mehmet Emre Gül, Naci Anıl Konya, Alper Akdeniz ve "Ali Kundilli’’ Filminin başrol oyuncularından Başarılı Oyuncu Sami Aksu,  Sevilen Dizi ‘’Kertenkele’’nin Senaristi Savaş Korkmaz, ‘’Oldu Teşekkürler’’ Dizisinin Başarılı Oyuncuları Can Yücel Metin ve Emre Şan ilahi emirle kurulan ikinci yerleşim yeri olma özelliği taşıyan Seydişehir’in manevi atmosferinden de etkilendiler.

Alanında ulusal ve uluslar arası başarıyı yakalamış ünlü isimlere Seydişehir Genç Fikirler Platformu üyeleri tarafından ilçenin manevi önderi Seyyid Harun Veli Hazretlerinin Camii ve külliyesi başta olmak üzere Şeyh Hacı Abdullah Efendi Türbesi, Adile Baysal Kültürevi ve Seydişehir Belediyesi Müzesi, bölgenin en gözde mesirelik alanlarından Kuğulu Park gezdirilerek ilçe tanıtımı yapıldı.

Sanatçılara hediye edilen çam ağacı fidanları Kuğulu Park’ta platform üyeleri ile birlikte toprakla buluşturuldu.

İlçe doğal güzelliği ve manevi atmosferine hayran kaldıklarını belirten yönetmen,oyuncu ve senaristler; “Seydişehir doğa harikası bir yerleşim yeri.ilçenin manevi kimliği hemen ön plana çıkıyor, buda etkileyici bir durum. Seydişehir gerek doğal güzelliği ile gerek manevi ve kültürel motifleri ile gerekse de  misafirperverliği ile hayran kalınacak bir ilçe. Bu güzel ve şirin ilçede bulunmaktan son derece memnun kaldık.Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Başta Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ekibi olmak üzere Genç Fikirler Platformu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.