ZABITA EKİPLERİNDEN OKUL KANTİN DENETİMİ 

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2021 - 11:22, Güncelleme: 21.09.2021 - 11:22
 

ZABITA EKİPLERİNDEN OKUL KANTİN DENETİMİ 

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede eğitim veren okulların kantinlerine yönelik denetim yaptı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri kantinlerde gıda maddelerinin sağlık koşullarını uygunluğu ve ürünlerin ambalajlarındaki son kullanma tarihleri incelendi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, okul kantinlerinde denetimlerin aralıksız devam edeceğini kantin yöneticileri ile çalışanlarının Kovid-19 salgınına yönelik alınan önlemler konusunda bilgilendirileceğini kaydetti. Vatandaşlar ve öğrencilerin sağlığının ön planda geldiğini ifade eden Tutal;” öğrencilerimiz eğitimlerine devam ederken ekiplerimizde ihtiyaçlarını gördükleri okul kantinlerinde gereken denetimleri büyük bir titizlikle yapıyor.  Okul kantinlerinin yönetmeliğe uygun şekilde faaliyetlerinin devam edip etmediğine dair incelemelerimiz geniş kapsamlı bir şekilde sürdürüyoruz. Zabıta personelimiz iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, kantin ve personelin genel hijyen durumu, Tarım ve Orman  Bakanlığı onayı, üretim izinlerinin olup olmadığı ve kullanılan gıdaların muhafaza koşullarına uygunluğu konularında denetimlerini sürdürüyor. Öğrencilerimizin sağlığı ve velilerimizin güven içinde olması için denetimlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.  
Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede eğitim veren okulların kantinlerine yönelik denetim yaptı.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri kantinlerde gıda maddelerinin sağlık koşullarını uygunluğu ve ürünlerin ambalajlarındaki son kullanma tarihleri incelendi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, okul kantinlerinde denetimlerin aralıksız devam edeceğini kantin yöneticileri ile çalışanlarının Kovid-19 salgınına yönelik alınan önlemler konusunda bilgilendirileceğini kaydetti.

Vatandaşlar ve öğrencilerin sağlığının ön planda geldiğini ifade eden Tutal;” öğrencilerimiz eğitimlerine devam ederken ekiplerimizde ihtiyaçlarını gördükleri okul kantinlerinde gereken denetimleri büyük bir titizlikle yapıyor.  Okul kantinlerinin yönetmeliğe uygun şekilde faaliyetlerinin devam edip etmediğine dair incelemelerimiz geniş kapsamlı bir şekilde sürdürüyoruz. Zabıta personelimiz iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, kantin ve personelin genel hijyen durumu, Tarım ve Orman  Bakanlığı onayı, üretim izinlerinin olup olmadığı ve kullanılan gıdaların muhafaza koşullarına uygunluğu konularında denetimlerini sürdürüyor. Öğrencilerimizin sağlığı ve velilerimizin güven içinde olması için denetimlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.