3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.09.2023 - 14:33, Güncelleme: 11.09.2023 - 14:33
 

3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü "Halk Sağlığı Haftası" dolayısıyla Seydişehir Devlet Hastanesi'nde stant açtı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer: Ülkemizde her yıl 3-9 Eylül tarihlerinde "Halk Sağlığı Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bu haftanın amacı; halk sağlığının ve koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini vurgulamak ve yürütülen çalışmaları daha görünür kılmaktır. 2023 yılı Halk Sağlığı Haftası teması ‘Sağlıkla YaşayanTürkiye’ olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda; Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 08.09.2023 Cuma Günü Seydişehir Devlet Hastanesi’nde stant açıldı. Katılımın yoğun olduğu stantta; yeterli ve dengeli beslenme, besinleri doğru hazırlama pişirme ve saklama ilkeleri, obezite, fiziksel aktivite, kronik hastalıklar, anne ve bebek sağlığı, aşının önemi, aile hekimliği, bağımlılık ve ruh sağlığı gibi konularda vatandaşlar bilgilendirildi ve danışmanlık hizmeti verildi. Çeşitli broşürler verilerek, vatandaşlarımızın boy, kilo, tansiyon, ve şeker ölçümleri yapıldı. Ayrıca vatandaşlara Seydişehir Sağlıklı Hayat Merkezi, KETEM, Gebe Bilgilendirme Sınıfının hizmetleri tanıtıldı" dedi.  
Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü "Halk Sağlığı Haftası" dolayısıyla Seydişehir Devlet Hastanesi'nde stant açtı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer:

Ülkemizde her yıl 3-9 Eylül tarihlerinde "Halk Sağlığı Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bu haftanın amacı; halk sağlığının ve koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini vurgulamak ve yürütülen çalışmaları daha görünür kılmaktır. 2023 yılı Halk Sağlığı Haftası teması ‘Sağlıkla YaşayanTürkiye’ olarak belirlenmiştir.

Bu kapsamda; Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 08.09.2023 Cuma Günü Seydişehir Devlet Hastanesi’nde stant açıldı. Katılımın yoğun olduğu stantta; yeterli ve dengeli beslenme, besinleri doğru hazırlama pişirme ve saklama ilkeleri, obezite, fiziksel aktivite, kronik hastalıklar, anne ve bebek sağlığı, aşının önemi, aile hekimliği, bağımlılık ve ruh sağlığı gibi konularda vatandaşlar bilgilendirildi ve danışmanlık hizmeti verildi. Çeşitli broşürler verilerek, vatandaşlarımızın boy, kilo, tansiyon, ve şeker ölçümleri yapıldı. Ayrıca vatandaşlara Seydişehir Sağlıklı Hayat Merkezi, KETEM, Gebe Bilgilendirme Sınıfının hizmetleri tanıtıldı" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.