30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.08.2023 - 13:11, Güncelleme: 30.08.2023 - 13:11
 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlk tören Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini içeren konuşmalardan sonra çelenk koyma ve Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle sona erdi. Sonrasında törene katılanların Çınaraltı Çay Salonunda birlikte çay içmeleri dikkat çekti. 30 Ağustos törenleri şehitlik ziyaretleri ve akşam saatlerinde CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği fener alayıyla sona erdi.  
30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlk tören Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini içeren konuşmalardan sonra çelenk koyma ve Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle sona erdi.

Sonrasında törene katılanların Çınaraltı Çay Salonunda birlikte çay içmeleri dikkat çekti.

30 Ağustos törenleri şehitlik ziyaretleri ve akşam saatlerinde CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği fener alayıyla sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.