32 öğrenciye hafızlık belgeleri verildi

Eğitim (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.11.2021 - 13:40, Güncelleme: 24.11.2021 - 13:40
 

32 öğrenciye hafızlık belgeleri verildi

Seydişehir ilçesi Yunus Emre Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayarak sınavda başarı gösteren 32 öğrenciye hafızlık belgeleri verildi.

Programa Kaymakam Deniz PİŞKİN, Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali ÖGE, İlçe Jandarma Komutan Salih Yahya KOCA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, Derbent, Sarayönü ve Ilgın İlçe Müftüleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri, Kur'an Kursu öğreticileri, öğrenci yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada “Bugün güzel bir gündü. Yunus Emre Yatılı Kız Kur'an Kursumuzda hafızlığını tamamlayan öğrencilerimize vatandaşlarımızın yoğun katılım ve şahitliğinde hafızlık belgelerini takdim ettik. Diyanet İşleri Başkanlığımızın açtığı Hafızlık Sınavlarında başarı gösteren 18 öğrencimize Hafızlık Belgeleri takdim edildi. Ayrıca 14 öğrencimiz Hafızlık sınavına hazırlanmakta olup toplam 32 öğrencimize taç takımı gerçekleştirildi. " dedi. Uzun bir süre sonra gerçekleşen programda Kur'an tilaveti yanında İlçe Müftüsü Adem BEBEK ve İl Müftüsü Doç. Dr. Ali ÖGE'nin konuşmaları, öğrencilerin okudukları şiirler ve ilahiler, ney dinletisi, tanıtım sinevizyonu, hafızlara taç takma ve belge takdimi ile program sona erdi. 
Seydişehir ilçesi Yunus Emre Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayarak sınavda başarı gösteren 32 öğrenciye hafızlık belgeleri verildi.

Programa Kaymakam Deniz PİŞKİN, Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali ÖGE, İlçe Jandarma Komutan Salih Yahya KOCA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, Derbent, Sarayönü ve Ilgın İlçe Müftüleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri, Kur'an Kursu öğreticileri, öğrenci yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada “Bugün güzel bir gündü. Yunus Emre Yatılı Kız Kur'an Kursumuzda hafızlığını tamamlayan öğrencilerimize vatandaşlarımızın yoğun katılım ve şahitliğinde hafızlık belgelerini takdim ettik. Diyanet İşleri Başkanlığımızın açtığı Hafızlık Sınavlarında başarı gösteren 18 öğrencimize Hafızlık Belgeleri takdim edildi. Ayrıca 14 öğrencimiz Hafızlık sınavına hazırlanmakta olup toplam 32 öğrencimize taç takımı gerçekleştirildi. " dedi.

Uzun bir süre sonra gerçekleşen programda Kur'an tilaveti yanında İlçe Müftüsü Adem BEBEK ve İl Müftüsü Doç. Dr. Ali ÖGE'nin konuşmaları, öğrencilerin okudukları şiirler ve ilahiler, ney dinletisi, tanıtım sinevizyonu, hafızlara taç takma ve belge takdimi ile program sona erdi. 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.