AK Parti Kadın Kollarından Çevre Seferberliği

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2021 - 08:29, Güncelleme: 09.06.2021 - 08:29
 

AK Parti Kadın Kollarından Çevre Seferberliği

AK Parti Kadın Kollarından Çevre Seferberliği

Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri çevre temizlik seferberliğine devam ediyor.    Seydişehir’e bağlı Gökçehüyük mahallesinde bulunan Şehit Muhsin Kiremitçi Dinlenme ve Mesire Alanı’nda çevre temizliği gerçekleştiren Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dünya Çevre Günü nedeniyle Seydişehir’de temizlik seferberliği başlattı.    Doğa bize muhtaç değil, biz doğaya muhtacız sloganıyla bir çalışma başlattıklarını kaydeden  Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın, “doğamız, sürdürülebilir yaşamımızın en önemli parçasıdır. Doğayı korumak ve doğamızın nimetlerini bilinçli bir şekilde kullanmak insanlık onurumuzdandır. Bizim hemşehrilerimizden ricamız piknik amaçlı gittikleri her bölgede çevrelerini ve bulundukları ortamı temiz bırakmaları. Eğer bizler bu sorumluğumuzun farkında olursak temiz bir çevre bırakabiliriz. Bu düşünceyle kadın kolları başkanlığımız ile birlikte ilçemizin en önemli mesire alanlarından olan Gökçehüyük Şehit Muhsin Kiremitçi Dinlenme ve Mesire alanımızda etkinlik gerçekleştirerek bu konuda farkındalık oluşturduk. Doğamız için işlerinden ve sosyal yaşamından fedakarlık yaparak etkinliğimize katılan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.    Aydın; “ gelecek nesillerimize temiz bir çevre, temiz bir doğa bırakabilmek ve doğayı koruyabilmek için çalışmalarımız devam edecek. İlçemizin çevre temizliği noktasında gece gündüz demeden 7/24 mesai kavramı gözetmeksizin canla başla çalışan Seydişehir Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerimize ve Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a göstermiş oldukları hassasiyet ve özveriden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Kadın Kollarından Çevre Seferberliği

Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri çevre temizlik seferberliğine devam ediyor. 

 

Seydişehir’e bağlı Gökçehüyük mahallesinde bulunan Şehit Muhsin Kiremitçi Dinlenme ve Mesire Alanı’nda çevre temizliği gerçekleştiren Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dünya Çevre Günü nedeniyle Seydişehir’de temizlik seferberliği başlattı. 

 

Doğa bize muhtaç değil, biz doğaya muhtacız sloganıyla bir çalışma başlattıklarını kaydeden 

Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın, “doğamız, sürdürülebilir yaşamımızın en önemli parçasıdır. Doğayı korumak ve doğamızın nimetlerini bilinçli bir şekilde kullanmak insanlık onurumuzdandır. Bizim hemşehrilerimizden ricamız piknik amaçlı gittikleri her bölgede çevrelerini ve bulundukları ortamı temiz bırakmaları. Eğer bizler bu sorumluğumuzun farkında olursak temiz bir çevre bırakabiliriz. Bu düşünceyle kadın kolları başkanlığımız ile birlikte ilçemizin en önemli mesire alanlarından olan Gökçehüyük Şehit Muhsin Kiremitçi Dinlenme ve Mesire alanımızda etkinlik gerçekleştirerek bu konuda farkındalık oluşturduk. Doğamız için işlerinden ve sosyal yaşamından fedakarlık yaparak etkinliğimize katılan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Aydın; “ gelecek nesillerimize temiz bir çevre, temiz bir doğa bırakabilmek ve doğayı koruyabilmek için çalışmalarımız devam edecek. İlçemizin çevre temizliği noktasında gece gündüz demeden 7/24 mesai kavramı gözetmeksizin canla başla çalışan Seydişehir Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerimize ve Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a göstermiş oldukları hassasiyet ve özveriden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.