Ak Partiden Beyşehir ziyareti.

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2021 - 09:32, Güncelleme: 06.01.2021 - 09:32
 

Ak Partiden Beyşehir ziyareti.

Ak Partiden Beyşehir ziyareti.

Seydişehir Ak Parti teşkilatı Beyşehir’de Ak Parti İlçe Teşkilatını, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifini, Organize Sanayiyi, Üzümlü ve Huğlu da bulunan silah fabrikalarına bir dizi ziyarette bulundu. Seydişehir Ak Parti İlçe Teşkilatının Beyşehir seri ziyaretlerinde geçtiğimiz aylarda yeni seçilerek göreve başlayan Beyşehir Ak Parti İlçe Başkanı Recep Elkin’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Ayrıca Beyşehir Organize Sanayinde bulunan Arık Bey Tekstil, Derya Silah Sanayi, Inno Metal, Özerbaş Silah Sanayi, Husan Silah Sanayi, Üzümlü de faaliyet gösteren Balıklı Silah ve Kral Av Silah Fabrikalarını, Huğlu Av Tüfekleri Koop. Başkanlığını ve Dome Av silah fabrikasını ziyarette bulundu. Ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetim kurulu üyeleri; Vedat Koçak, Erol Şen, Ali Demirok, Orhan Özdemir, Recep Özdemir katıldı. Beyşehir Ak Parti İlçe Başkanı Recep Elkin’i ziyarette iki bölgenin kalkınması konusunda birlikte hareketin önemine değinildi. “Yeni göreviniz Hayırlı Olsun.” diyen Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’a teşekkür eden Elkin; ziyaretten memnun kaldıklarını en kısa sürede iade i ziyarette bulunacaklarını belirtti. Fabrika ziyaretlerinin amacının tanışmak olduğunu belirten Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay: “Nihayetinde hepimiz aynı bölgede yaşıyoruz. Uzun zamandır sizleri ziyaret etmek tanışmak istemiştik. Bugün nasip oldu.” diyerek bölgenin kalkınmasına önemli bir katkı sağladıkları için teşekkür etti. Ziyaret edilen Huğlu Av Tüfekleri Koop. Başkanı Naci Tanık ve Beyşehir, Üzümlü ve Huğlu da bulunan fabrika yöneticileri ; Şuan da Beyşehir Silah Sanayinin Türkiye de alanında 1 numara olduğunu, yılda 3 Milyar dolar ihraç yaptıklarını, Konya ihracatlarının yarısından fazlasının Beyşehir’den yapıldığını ve Pazar sorununun olmadığını Amerika’nın da silah ihtiyacının %80 inin kendilerinin karşıladığını belirttiler. Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise “ Maşallah, ekonomik açıdan hem ülkemize hem bölgemize büyük katkı sağlıyorsunuz” diyerek bu durumdan son derece memnun olduğunu ifade etti.
Ak Partiden Beyşehir ziyareti.

Seydişehir Ak Parti teşkilatı Beyşehir’de Ak Parti İlçe Teşkilatını, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifini, Organize Sanayiyi, Üzümlü ve Huğlu da bulunan silah fabrikalarına bir dizi ziyarette bulundu.

Seydişehir Ak Parti İlçe Teşkilatının Beyşehir seri ziyaretlerinde geçtiğimiz aylarda yeni seçilerek göreve başlayan Beyşehir Ak Parti İlçe Başkanı Recep Elkin’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ayrıca Beyşehir Organize Sanayinde bulunan Arık Bey Tekstil, Derya Silah Sanayi, Inno Metal, Özerbaş Silah Sanayi, Husan Silah Sanayi, Üzümlü de faaliyet gösteren Balıklı Silah ve Kral Av Silah Fabrikalarını, Huğlu Av Tüfekleri Koop. Başkanlığını ve Dome Av silah fabrikasını ziyarette bulundu.

Ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetim kurulu üyeleri; Vedat Koçak, Erol Şen, Ali Demirok, Orhan Özdemir, Recep Özdemir katıldı.

Beyşehir Ak Parti İlçe Başkanı Recep Elkin’i ziyarette iki bölgenin kalkınması konusunda birlikte hareketin önemine değinildi. “Yeni göreviniz Hayırlı Olsun.” diyen Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’a teşekkür eden Elkin; ziyaretten memnun kaldıklarını en kısa sürede iade i ziyarette bulunacaklarını belirtti.

Fabrika ziyaretlerinin amacının tanışmak olduğunu belirten Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay:

“Nihayetinde hepimiz aynı bölgede yaşıyoruz. Uzun zamandır sizleri ziyaret etmek tanışmak istemiştik. Bugün nasip oldu.” diyerek bölgenin kalkınmasına önemli bir katkı sağladıkları için teşekkür etti.

Ziyaret edilen Huğlu Av Tüfekleri Koop. Başkanı Naci Tanık ve Beyşehir, Üzümlü ve Huğlu da bulunan fabrika yöneticileri ; Şuan da Beyşehir Silah Sanayinin Türkiye de alanında 1 numara olduğunu, yılda 3 Milyar dolar ihraç yaptıklarını, Konya ihracatlarının yarısından fazlasının Beyşehir’den yapıldığını ve Pazar sorununun olmadığını Amerika’nın da silah ihtiyacının %80 inin kendilerinin karşıladığını belirttiler.

Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise “ Maşallah, ekonomik açıdan hem ülkemize hem bölgemize büyük katkı sağlıyorsunuz” diyerek bu durumdan son derece memnun olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.