sçim

Aşı Ekibi Karda Kışta Çalışmalarını Sürdürüyor

Sağlık (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 31.01.2022 - 17:23, Güncelleme: 31.01.2022 - 17:31
 

Aşı Ekibi Karda Kışta Çalışmalarını Sürdürüyor

Seydişehir sağlık çalışanları kar kış demeden aşı çalışmalarını sürdürüyor. Ekibin bugünkü durakları Gökhüyük Mahallesiydi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer: "Kar ve soğuk işimizi oldukça zorlaştırıyor. Fakat bu sağlık hizmetini vatandaşlarımıza getirmek zorundayız. Vatandaşların bize ihtiyaçları var. Özellikle evlere giden yollar kar nedeniyle kapalı ve mecburen yaya olarak o evlere gitmek zorunda kalıyoruz. Bu şekilde vatandaşlara ulaşmaya çalışıyoruz. Seydişehir Türkiye'nin en soğuk yerlerinden biri ve geçen hafta -27.5 sıcaklık ölçülmüş. Şartlar bunu gerektiriyor yapacak bir şeyimiz yok" dedi. Gökhüyük Mahallesinde Aşı olan vatandaşlarda zorlu kış şartlarında görev yapan sağlık ekiplerine teşekkür etti.
Seydişehir sağlık çalışanları kar kış demeden aşı çalışmalarını sürdürüyor. Ekibin bugünkü durakları Gökhüyük Mahallesiydi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer:

"Kar ve soğuk işimizi oldukça zorlaştırıyor. Fakat bu sağlık hizmetini vatandaşlarımıza getirmek zorundayız. Vatandaşların bize ihtiyaçları var. Özellikle evlere giden yollar kar nedeniyle kapalı ve mecburen yaya olarak o evlere gitmek zorunda kalıyoruz. Bu şekilde vatandaşlara ulaşmaya çalışıyoruz. Seydişehir Türkiye'nin en soğuk yerlerinden biri ve geçen hafta -27.5 sıcaklık ölçülmüş. Şartlar bunu gerektiriyor yapacak bir şeyimiz yok" dedi.

Gökhüyük Mahallesinde Aşı olan vatandaşlarda zorlu kış şartlarında görev yapan sağlık ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.