Aşısını yaptıran Dr. Özdemir endişeye gerek yok dedi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2021 - 12:06, Güncelleme: 15.01.2021 - 12:06
 

Aşısını yaptıran Dr. Özdemir endişeye gerek yok dedi

Devlet Hastanesi çalışanlarından sonra İlçe Sağlık personeli de aşı yapılmaya başlandı.

İlçe Sağlık Müdürlüğünde ilk aşıyı Dr. Hakan Özdemir yaptırarak başlattı. İlçe Sağlık Müdürlüğü , Devlet Hastanesi ve Aile Hekimliği birimlerine aşı dağıtımının gerçekleştirdiklerini aktaran Dr. Özdemir aşının hastalıktan korunmada en önemli ve tek silahımız olduğunu ifade etti. Dr. Özdemir , insanlık tarihindeki tüm salgın hastalıklar gibi korona virüs salgınında toplumsal bağışıklığın artması ile kırılabileceğinin altını çizdi. Aşı noktasındaki endişelere de değinen Dr. Hakan Özdemir Sağlık Bakanlığı’nın aşının etkinliği ile ilgili çalışmalara da değinerek kendisinin de hiç tereddüt etmeden de aşıyı olduğunu ifade etti.
Devlet Hastanesi çalışanlarından sonra İlçe Sağlık personeli de aşı yapılmaya başlandı.

İlçe Sağlık Müdürlüğünde ilk aşıyı Dr. Hakan Özdemir yaptırarak başlattı.

İlçe Sağlık Müdürlüğü , Devlet Hastanesi ve Aile Hekimliği birimlerine aşı dağıtımının gerçekleştirdiklerini aktaran Dr. Özdemir aşının hastalıktan korunmada en önemli ve tek silahımız olduğunu ifade etti.

Dr. Özdemir , insanlık tarihindeki tüm salgın hastalıklar gibi korona virüs salgınında toplumsal bağışıklığın artması ile kırılabileceğinin altını çizdi.

Aşı noktasındaki endişelere de değinen Dr. Hakan Özdemir Sağlık Bakanlığı’nın aşının etkinliği ile ilgili çalışmalara da değinerek kendisinin de hiç tereddüt etmeden de aşıyı olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.