Bağ, Bahçe, Tarladaki Hırsızlıklarda Artış Görünüyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2021 - 03:01, Güncelleme: 07.09.2021 - 03:01
 

Bağ, Bahçe, Tarladaki Hırsızlıklarda Artış Görünüyor

İlçemizde son günlerde bağ, bahçe ve tarlalardaki hırsızlıklarda artış yaşanıyor.

Son günlerde bağ, bahçe, tarla hırsızlığındaki artışa dikkat çeken yetkililer, özellikle sulama motoru parçaları, traktör ekipmanları gibi tarla ve bahçede kullanılan malzemelerin hırsızlar tarafından çalınma vakalarında büyük artış görüldüğünü belirttiler. Yetkililer çiftçilerimizin tarlalarında bahçelerinde sulama ve traktör ekipman parçalarının ortaya yerde bırakmamalarını isteyerek yabancı, şüpheli kişileri gördükleri zaman ihbar etmeleri hususunda uyarıda bulundu. Haber: Ali Saylam  
İlçemizde son günlerde bağ, bahçe ve tarlalardaki hırsızlıklarda artış yaşanıyor.

Son günlerde bağ, bahçe, tarla hırsızlığındaki artışa dikkat çeken yetkililer, özellikle sulama motoru parçaları, traktör ekipmanları gibi tarla ve bahçede kullanılan malzemelerin hırsızlar tarafından çalınma vakalarında büyük artış görüldüğünü belirttiler.

Yetkililer çiftçilerimizin tarlalarında bahçelerinde sulama ve traktör ekipman parçalarının ortaya yerde bırakmamalarını isteyerek yabancı, şüpheli kişileri gördükleri zaman ihbar etmeleri hususunda uyarıda bulundu.

Haber: Ali Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.