Başkan Aday adayı Konurer’den iddialı çıkış;“Yüksek Oy Oranı İle Seçimi Kazanırım”

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.01.2024 - 18:10, Güncelleme: 25.01.2024 - 18:10
 

Başkan Aday adayı Konurer’den iddialı çıkış;“Yüksek Oy Oranı İle Seçimi Kazanırım”

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Konurer, aday gösterilmesi halinde Seydişehir'de yüksek bir oy oranı ile seçimi kazanacağını söyledi.

    AK Parti'de 22 Kasım 2023 tarihinde sona eren belediye başkan aday adaylığı başvuru sürecinin son dakikalarında belediye başkan aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanlığı’na yaparak Seydişehir halkının beklentisine cevap veren AK Parti Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Konurer; belediye başkan aday adaylığında iddialı olduğunu söyleyerek, “Siyasi hayatım boyunca halkımızın yanında yer alan bir siyaset anlayışını tercih ettim. Yaptığımız çalışmalarla her zaman kıymetli Seydişehir halkının takdirini kazandık. Aday adaylığı sürecinde aday olmam konusunda hemşehrilerimden yoğun bir talep vardı. Bu talebe kayıtsız kalmam mümkün değildi. Çünkü biz siyasetin halkın karşısında olarak değil, halkın yanında yer alarak, sevinçlerine ve üzüntülerine ortak olarak yapılacağına yürekten inanan Cumhur ittifakının mensuplarıyız.” dedi. Konurer, “Seydişehirimize ve bu mukaddes şehrin değerli halkına hizmet için hayırlı bir yola çıktım. İl teşkilatımızın ve Genel Merkezimizin tensip ve takdirleri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları ile belediye başkan adayı gösterilmem halinde Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerden zaferle çıkacağımıza olan inancım tamdır.” diye konuştu.   YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEYİN SÖZÜNÜ VERMEDİK Belediye başkanı seçilmesi halinde ise Seydişehir'e en iyi şekilde hizmet edecek bilgi ve donanıma sahip olduğunu kaydeden Konurer, “İşinin ehli olan bir ekip kuracağız ve halkımızla istişare ederek kalıcı hizmetleri hayata geçireceğiz. İnşallah çıktığımız bu hayırlı ve kutlu yolda Rabbim bize Seydişehir halkına hizmet etmeyi nasip ederse, halkımızın şahsıma olan inancına asla halel getirmeyeceğim. Bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik ve halkımıza mahcup olmadık. Seydişehir halkı beni, ben de Seydişehir halkını çok iyi tanıyorum. Halkımızın gönlünde ayrı bir yerimiz var. Kıymetli hemşehrilerim zor zamanlarımızda her zaman yanımızda oldu. Bizim bu güzel şehre ve değerli halkına bir vefa borcumuz var. Bu borcu ödemek adına Seydişehirimize en güzel şekilde hizmet etmek için göreve talip oldum. Aday gösterilmem halinde yüksek bir oy oranı ile seçimi kazanacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Konurer, aday gösterilmesi halinde Seydişehir'de yüksek bir oy oranı ile seçimi kazanacağını söyledi.

 

 

AK Parti'de 22 Kasım 2023 tarihinde sona eren belediye başkan aday adaylığı başvuru sürecinin son dakikalarında belediye başkan aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanlığı’na yaparak Seydişehir halkının beklentisine cevap veren AK Parti Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Konurer; belediye başkan aday adaylığında iddialı olduğunu söyleyerek, “Siyasi hayatım boyunca halkımızın yanında yer alan bir siyaset anlayışını tercih ettim. Yaptığımız çalışmalarla her zaman kıymetli Seydişehir halkının takdirini kazandık. Aday adaylığı sürecinde aday olmam konusunda hemşehrilerimden yoğun bir talep vardı. Bu talebe kayıtsız kalmam mümkün değildi. Çünkü biz siyasetin halkın karşısında olarak değil, halkın yanında yer alarak, sevinçlerine ve üzüntülerine ortak olarak yapılacağına yürekten inanan Cumhur ittifakının mensuplarıyız.” dedi.

Konurer, “Seydişehirimize ve bu mukaddes şehrin değerli halkına hizmet için hayırlı bir yola çıktım. İl teşkilatımızın ve Genel Merkezimizin tensip ve takdirleri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları ile belediye başkan adayı gösterilmem halinde Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerden zaferle çıkacağımıza olan inancım tamdır.” diye konuştu.

 

YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEYİN SÖZÜNÜ VERMEDİK

Belediye başkanı seçilmesi halinde ise Seydişehir'e en iyi şekilde hizmet edecek bilgi ve donanıma sahip olduğunu kaydeden Konurer, “İşinin ehli olan bir ekip kuracağız ve halkımızla istişare ederek kalıcı hizmetleri hayata geçireceğiz. İnşallah çıktığımız bu hayırlı ve kutlu yolda Rabbim bize Seydişehir halkına hizmet etmeyi nasip ederse, halkımızın şahsıma olan inancına asla halel getirmeyeceğim. Bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik ve halkımıza mahcup olmadık. Seydişehir halkı beni, ben de Seydişehir halkını çok iyi tanıyorum. Halkımızın gönlünde ayrı bir yerimiz var. Kıymetli hemşehrilerim zor zamanlarımızda her zaman yanımızda oldu. Bizim bu güzel şehre ve değerli halkına bir vefa borcumuz var. Bu borcu ödemek adına Seydişehirimize en güzel şekilde hizmet etmek için göreve talip oldum. Aday gösterilmem halinde yüksek bir oy oranı ile seçimi kazanacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.