BAŞKAN ADAYI DEMİREL ŞEHRİMİZE KADINLAR LOKALİ KAZANDIRACAĞIZ

Türkiye 08.03.2024 - 10:27, Güncelleme: 08.03.2024 - 10:27
 

BAŞKAN ADAYI DEMİREL ŞEHRİMİZE KADINLAR LOKALİ KAZANDIRACAĞIZ

BAŞKAN ADAYI DEMİREL ŞEHRİMİZE KADINLAR LOKALİ KAZANDIRACAĞIZ

  Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel yayınladığı kutlama mesajında; Kadınlarımız toplumsal hayatımızın vazgeçilmesi mümkün olmayan en önemli değerlerindendir. Yaşadığımız hayatı birlikte paylaştığımız annemiz, kardeşimiz, eşimiz ve kızımız olan kadınlarımız yüreklerinde besledikleri büyük sevgiyle önümüze çıkan engelleri aşma konusunda bizlere yardımcı olmaktadırlar. Kadınlarımızın hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak toplumumuzun ortak sorumluluğudur. Mutlu bir kadın mutlu bir nesil, bilinçli bir kadın bilinçli bir toplum demektir. 08 Mart Kadınlar Günü vesilesiyle kadın kardeşlerimize bir müjde vermek istiyorum. Bilinçli nesilleri oluşturabilmenin bir adımı olarak Seydişehir’e kadınlarımızın kaliteli zaman geçireceği hanımlar lokali kazandıracağız. Mevcut üretici kadın kooperatiflerimize desteğimiz katlanarak artacak. Ticaret Bakanlığımızla koordineli olarak Kooperatifçilik Proje Destekleri ile kadınlarımız arasında köprü olacağız. Mevcut ve kurulacak tüm kadın kooperatiflerini birleştirilerek e-ticaret platformları üzerinden desteklenmesini sağlayacağız. Kadın girişimcilerin online ticarette etkin bir şekilde yer almasını sağlayacağız. Bu birliktelik ile tek yürek olmalarını ve geniş bir müşteri kitlesine ulaşmalarını kolaylaştıracağız. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlar, sevginin ve merhametin yegâne temsilcileri olan kadınlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim dedi.
BAŞKAN ADAYI DEMİREL ŞEHRİMİZE KADINLAR LOKALİ KAZANDIRACAĞIZ

 

Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel yayınladığı kutlama mesajında; Kadınlarımız toplumsal hayatımızın vazgeçilmesi mümkün olmayan en önemli değerlerindendir. Yaşadığımız hayatı birlikte paylaştığımız annemiz, kardeşimiz, eşimiz ve kızımız olan kadınlarımız yüreklerinde besledikleri büyük sevgiyle önümüze çıkan engelleri aşma konusunda bizlere yardımcı olmaktadırlar. Kadınlarımızın hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak toplumumuzun ortak sorumluluğudur.

Mutlu bir kadın mutlu bir nesil, bilinçli bir kadın bilinçli bir toplum demektir. 08 Mart Kadınlar Günü vesilesiyle kadın kardeşlerimize bir müjde vermek istiyorum. Bilinçli nesilleri oluşturabilmenin bir adımı olarak Seydişehir’e kadınlarımızın kaliteli zaman geçireceği hanımlar lokali kazandıracağız. Mevcut üretici kadın kooperatiflerimize desteğimiz katlanarak artacak. Ticaret Bakanlığımızla koordineli olarak Kooperatifçilik Proje Destekleri ile kadınlarımız arasında köprü olacağız.

Mevcut ve kurulacak tüm kadın kooperatiflerini birleştirilerek e-ticaret platformları üzerinden desteklenmesini sağlayacağız. Kadın girişimcilerin online ticarette etkin bir şekilde yer almasını sağlayacağız. Bu birliktelik ile tek yürek olmalarını ve geniş bir müşteri kitlesine ulaşmalarını kolaylaştıracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlar, sevginin ve merhametin yegâne temsilcileri olan kadınlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.