BAŞKAN TUTAL, BAKAN KURUM İLE SEYDİŞEHİR PROJELERİNİ İSTİŞARE ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2021 - 12:30, Güncelleme: 05.05.2021 - 12:30
 

BAŞKAN TUTAL, BAKAN KURUM İLE SEYDİŞEHİR PROJELERİNİ İSTİŞARE ETTİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Ankara’da bir araya gelerek Seydişehir için önem taşıyan projeleri istişare etti.

  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay önderliğinde bölge belediye başkanları ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Seydişehir için önem taşıyan projeleri ve yapımı devam eden projeleri istişare eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, toplantının verimli geçtiğini belirterek Seydişehir’e hayırlı olmasını diledi.   Pandemi döneminde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum; “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve beraberindeki ilçe belediye başkanlarımız ile şehrimizde sürdürdüğümüz projeleri istişare ettik. Konya'mızı daha güzel yarınlara taşımak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" dedi.   Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise; "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile birlikte ilçe belediye başkanları istişare toplantılarımızın son etabını gerçekleştirdik. El ele verdik, Konya’mızın hayallerini bir bir yerine getiriyoruz. Çok şükür ki birlik ve beraberliğimiz bereketli yatırımlara vesile oluyor" dedi.   Seydişehir’e yapmış olduğu desteklerden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ‘a teşekkür eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum beyi ziyaret ederek Seydişehir’imiz için önem taşıyan projelerimizi istişare ettik. Verimli bir toplantı gerçekleştirerek şehrimizin sorunlarını, devam eden projelerini ve şehrimizi daha yaşanılabilir hale getirecek olan çalışmalarımızı masaya yatırdık. Bu bağlamda ilçemize kazandıracağımız TOKİ konutları, devam eden millet bahçesi ve Kuğulu Vadisi projesi, Termal Bölgemizin daha da kalkındırılması, ilçemize kazandıracağımız bisiklet yolları, Akçay deresinin ıslahı gibi konularda istişarelerde bulunarak planlamalar yaptık. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde üçlü olacağız güçlü olacağız şiarıyla çıktığımız hizmet yolunda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, ilçe sakinlerimize muhabbetle selamlarını gönderdi. İlçemizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ilçemize duyduğu muhabbetlerinden ve ilçemize verdikleri desteklerden dolayı ilçe sakinlerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Ankara’da bir araya gelerek Seydişehir için önem taşıyan projeleri istişare etti.


 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay önderliğinde bölge belediye başkanları ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Seydişehir için önem taşıyan projeleri ve yapımı devam eden projeleri istişare eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, toplantının verimli geçtiğini belirterek Seydişehir’e hayırlı olmasını diledi.

 

Pandemi döneminde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum; “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve beraberindeki ilçe belediye başkanlarımız ile şehrimizde sürdürdüğümüz projeleri istişare ettik. Konya'mızı daha güzel yarınlara taşımak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" dedi.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise; "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile birlikte ilçe belediye başkanları istişare toplantılarımızın son etabını gerçekleştirdik. El ele verdik, Konya’mızın hayallerini bir bir yerine getiriyoruz. Çok şükür ki birlik ve beraberliğimiz bereketli yatırımlara vesile oluyor" dedi.

 

Seydişehir’e yapmış olduğu desteklerden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ‘a teşekkür eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum beyi ziyaret ederek Seydişehir’imiz için önem taşıyan projelerimizi istişare ettik. Verimli bir toplantı gerçekleştirerek şehrimizin sorunlarını, devam eden projelerini ve şehrimizi daha yaşanılabilir hale getirecek olan çalışmalarımızı masaya yatırdık. Bu bağlamda ilçemize kazandıracağımız TOKİ konutları, devam eden millet bahçesi ve Kuğulu Vadisi projesi, Termal Bölgemizin daha da kalkındırılması, ilçemize kazandıracağımız bisiklet yolları, Akçay deresinin ıslahı gibi konularda istişarelerde bulunarak planlamalar yaptık. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde üçlü olacağız güçlü olacağız şiarıyla çıktığımız hizmet yolunda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, ilçe sakinlerimize muhabbetle selamlarını gönderdi. İlçemizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ilçemize duyduğu muhabbetlerinden ve ilçemize verdikleri desteklerden dolayı ilçe sakinlerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.