BAŞKAN TUTAL, “BAYRAMLARIMIZ SEVGİ, KARDEŞLİK VE MUTLULUĞU PAYLAŞMA GÜNÜDÜR”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2021 - 12:42, Güncelleme: 12.05.2021 - 12:42
 

BAŞKAN TUTAL, “BAYRAMLARIMIZ SEVGİ, KARDEŞLİK VE MUTLULUĞU PAYLAŞMA GÜNÜDÜR”

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak bayramın huzur, bereket ve güzellikler getirmesini diledi.

Başkan Tutal mesajında, bayramların gönüllere girmek için, küskünlerin barışması için bir fırsat olduğunu kaydederek şu ifadelere yer verdi;  “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak; sevgiyi, mutluluğu ve kardeşliği paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.   Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.   Yardımlaşma, kaynaşma ve kardeşlik duygularının üst seviyeye çıktığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği tarihimizde her zaman mümtaz bir yere sahip olan  zamanlardır bayramlarımız.   Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları gözeterek, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları mutlu etmek manevi duygularımızı güçlendirecektir. Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.   Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler; tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramımız Mübarek Olsun”       
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak bayramın huzur, bereket ve güzellikler getirmesini diledi.

Başkan Tutal mesajında, bayramların gönüllere girmek için, küskünlerin barışması için bir fırsat olduğunu kaydederek şu ifadelere yer verdi;  “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak; sevgiyi, mutluluğu ve kardeşliği paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

 

Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

 

Yardımlaşma, kaynaşma ve kardeşlik duygularının üst seviyeye çıktığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği tarihimizde her zaman mümtaz bir yere sahip olan  zamanlardır bayramlarımız.

 

Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları gözeterek, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları mutlu etmek manevi duygularımızı güçlendirecektir. Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler; tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramımız Mübarek Olsun” 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.