ak

BAŞKAN TUTAL, “EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2021 - 01:56, Güncelleme: 04.03.2021 - 01:56
 

BAŞKAN TUTAL, “EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR”

Seydişehir Belediyesi ekipleri, şehrin farklı noktaları ve kırsal mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla, merkez-kırsal ayırımı yapmadan tüm mahallelere hizmet veren Seydişehir Belediyesi ekipleri, asfaltlama, kilit taşı tadilatı, tarım yolları ve yayla yollarının açılması, yağmur suyu oluğu yenilemesinin yanı sıra, kırsal mahallelerde drenaj ızgaralarının bakım ve temizliği ve boru döşemesi çalışmaları gerçekleştiriyor.   Merkez ve kırsal mahallelerde ihtiyaç duyulan hizmet ve çalışmaların yerine getirildiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarla mahallelerimizin çehresi değiştirilirken, vatandaşlarımızın yaşadığı bir takım güçlüklerde ortadan kaldırılarak gündelik yaşamlarını kolaylaştırılıyor” dedi.   Başkan Mehmet Tutal; “ ekiplerimiz bir yandan ilçe genelinde koronavirüs salgınına karşı yoğun ve kesintisiz mücadele verilirken; öte yandan, Karacaören, Ortakaraören, ve diğer mahallelerimizde ihtiyaç duyulan hizmet ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Havaların iyi gitmesi sebebiyle çalışmalarımıza hiç ara vermedik.  Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Salgınla mücadele  çalışmalarımızla birlikte eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme, ayrıca ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde sürmekteyiz” ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediyesi ekipleri, şehrin farklı noktaları ve kırsal mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla, merkez-kırsal ayırımı yapmadan tüm mahallelere hizmet veren Seydişehir Belediyesi ekipleri, asfaltlama, kilit taşı tadilatı, tarım yolları ve yayla yollarının açılması, yağmur suyu oluğu yenilemesinin yanı sıra, kırsal mahallelerde drenaj ızgaralarının bakım ve temizliği ve boru döşemesi çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

Merkez ve kırsal mahallelerde ihtiyaç duyulan hizmet ve çalışmaların yerine getirildiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarla mahallelerimizin çehresi değiştirilirken, vatandaşlarımızın yaşadığı bir takım güçlüklerde ortadan kaldırılarak gündelik yaşamlarını kolaylaştırılıyor” dedi.

 

Başkan Mehmet Tutal; “ ekiplerimiz bir yandan ilçe genelinde koronavirüs salgınına karşı yoğun ve kesintisiz mücadele verilirken; öte yandan, Karacaören, Ortakaraören, ve diğer mahallelerimizde ihtiyaç duyulan hizmet ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Havaların iyi gitmesi sebebiyle çalışmalarımıza hiç ara vermedik.  Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Salgınla mücadele  çalışmalarımızla birlikte eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme, ayrıca ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde sürmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.