sçim

BAŞKAN TUTAL, “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.04.2022 - 16:46, Güncelleme: 27.04.2022 - 16:46
 

BAŞKAN TUTAL, “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüyemeyen Saniye Karademir’i evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

Geçirdiği parkinson hastalığı  nedeniyle  yürümekte güçlük çeken 7 çocuk annesi Saniye Karademir’i Değirmenci Mahallesindeki evinde ziyaret eden Başkan Tutal, tekerlekli sandalye hediye ederek yüzünün gülmesini sağladı. Başkan Tutal, "Seydişehir Belediyesi olarak her alanda sosyal projeler üreterek toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Engelli vatandaşların sokağa daha rahat çıkması ve günlük hayatlarında sıkıntı yaşamaması adına ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımlarına önem veriyoruz. Belediye ekiplerimize ulaşan Karademir ailesi bizden tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Bizde Saniye teyzemizin hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek adına kendisine tekerlekli sandalye hediye ettik” dedi. Uzun zamandır dışarıya çıkamadığını kaydeden Saniye Karademir; “parkinson ve kalp hastasıyım dışarıya çıkamıyordum. Artık gönül rahatlığıyla dışarı çıkabileceğim, Başkanımız  mağduriyetimizi görerek sesimize kulak verdi. Tekerlekli sandalyenin gelmesiyle bundan sonra dışarıya çıkabileceğim. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüyemeyen Saniye Karademir’i evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

Geçirdiği parkinson hastalığı  nedeniyle  yürümekte güçlük çeken 7 çocuk annesi Saniye Karademir’i Değirmenci Mahallesindeki evinde ziyaret eden Başkan Tutal, tekerlekli sandalye hediye ederek yüzünün gülmesini sağladı.

Başkan Tutal, "Seydişehir Belediyesi olarak her alanda sosyal projeler üreterek toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Engelli vatandaşların sokağa daha rahat çıkması ve günlük hayatlarında sıkıntı yaşamaması adına ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımlarına önem veriyoruz. Belediye ekiplerimize ulaşan Karademir ailesi bizden tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Bizde Saniye teyzemizin hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek adına kendisine tekerlekli sandalye hediye ettik” dedi.

Uzun zamandır dışarıya çıkamadığını kaydeden Saniye Karademir; “parkinson ve kalp hastasıyım dışarıya çıkamıyordum. Artık gönül rahatlığıyla dışarı çıkabileceğim, Başkanımız  mağduriyetimizi görerek sesimize kulak verdi. Tekerlekli sandalyenin gelmesiyle bundan sonra dışarıya çıkabileceğim. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.