BAŞKAN TUTAL, MAKAMINI ORTAOKUL ÖĞRENCİSİ FADİME NESRİN YAKIN’A BIRAKTI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.04.2022 - 15:16, Güncelleme: 22.04.2022 - 15:16
 

BAŞKAN TUTAL, MAKAMINI ORTAOKUL ÖĞRENCİSİ FADİME NESRİN YAKIN’A BIRAKTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlığı makamına İsmet Şen Ortaokulu öğrencisi Fadime Nesrin Yakın oturdu.

Belediye Başkanlığı Makamına geçen Öğrenci Fadime Nesrin Yakın, Seydişehir’de yapılması istediği çalışmaları ve hizmetleri birim müdürlerini arayarak iletti. Belediye Başkanı olarak Seydişehir’de yapmak istediği projeleri anlatan Fadime Nesrin Yakın, Seydişehir’in çok güzel bir şehir olduğunu, içerisinde dünyalar harikası Kuğulu Vadisinin bulunduğunu belirterek Kuğulu Vadisinin daha da güzel olması için çalışmalar yapmak istediğini söyledi. Sokak hayvanlarının bakımının yapılması ve yaşamlarını sürdürebilmesi için çalışmalar da yapmak istediğini belirten Fadime Nesrin Yakın, daha sonra okulu için istedikleri çalışmaları birim müdürlerine iletti. Başkanlık makamını ziyarete gelen vatandaşlarla da sohbet eden Fadime Nesrin Yakın, vatandaşların isteklerini, taleplerini ve sorunlarını dinledi. Belediye Makamını çocuklara emanet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “bugünün gençleri, yarınlarımızı inşa edecek olan geleceğimizdir. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onların daha iyi şartlarda yetişebilmesi için elimizden gelen tüm imkanları seferber etmeye hazırız” diye konuştu. Ziyarete İsmet Şen Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim Gülşen ve Türkçe Öğretmeni Necati Yüksel’de katıldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlığı makamına İsmet Şen Ortaokulu öğrencisi Fadime Nesrin Yakın oturdu.

Belediye Başkanlığı Makamına geçen Öğrenci Fadime Nesrin Yakın, Seydişehir’de yapılması istediği çalışmaları ve hizmetleri birim müdürlerini arayarak iletti.

Belediye Başkanı olarak Seydişehir’de yapmak istediği projeleri anlatan Fadime Nesrin Yakın, Seydişehir’in çok güzel bir şehir olduğunu, içerisinde dünyalar harikası Kuğulu Vadisinin bulunduğunu belirterek Kuğulu Vadisinin daha da güzel olması için çalışmalar yapmak istediğini söyledi. Sokak hayvanlarının bakımının yapılması ve yaşamlarını sürdürebilmesi için çalışmalar da yapmak istediğini belirten Fadime Nesrin Yakın, daha sonra okulu için istedikleri çalışmaları birim müdürlerine iletti. Başkanlık makamını ziyarete gelen vatandaşlarla da sohbet eden Fadime Nesrin Yakın, vatandaşların isteklerini, taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Belediye Makamını çocuklara emanet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “bugünün gençleri, yarınlarımızı inşa edecek olan geleceğimizdir. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onların daha iyi şartlarda yetişebilmesi için elimizden gelen tüm imkanları seferber etmeye hazırız” diye konuştu.

Ziyarete İsmet Şen Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim Gülşen ve Türkçe Öğretmeni Necati Yüksel’de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.