Başkan Tutal Taşıyıcılar Kooperatifini Ziyaret Etti

Güncel 06.01.2022 - 14:56, Güncelleme: 06.01.2022 - 14:56
 

Başkan Tutal Taşıyıcılar Kooperatifini Ziyaret Etti

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, STK ziyareti ve istişarelerine devam ediyor.

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Başkan Tutal, Kooperatif Başkanı Ayhan Gündüz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek hasbihal edip istişarelerde bulundu. Seydişehir’in güçlü bir STK yapısına sahip olduğunu, bu STK’ların Seydişehir’in lokomotifi olduğunu belirten Başkan Tutal, “şehirlerin gelişiminde STK’ların aktif rolü bulunmaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam eden tüm STK’larımız gibi Taşıyıcılar Kooperatifimiz ile birlikte Seydişehir’imiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz’den kooperatif çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Tutal, daha sonra Seydişehir’de gerçekleştirilen yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgiler verdi. Kooperatif Başkanı Gündüz,” Seydişehir’in en köklü kooperatiflerinden 164 üyesi ile Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifimizde üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. . Bu güne kadar güzel çalışmalara birlik ve beraberlik içerisinde imza atıldı. Seydişehir’e yapmış olduğunuz hizmetler ve yatırımlardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  Seydişehir’de gerçekleştirilen hizmetlerin altında birlik ve beraberlik içerisinde olan güçlü STK yapısının imzasının olduğunu belirten Başkan Tutal, “bir şehrin STK yapısı birlik ve beraberlik içerisinde ne kadar güçlü ise, şehirlerin gelişimi de o kadar güçlüdür. Seydişehir olarak güçlü bir STK yapısına sahip olmakla beraber, birlik ve dayanışma içerisinde olan bir yapıya sahibiz. Şehrimizin en önemli STK’ları arasında yer alan Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanımız Ayhan Gündüz ve Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya gelerek hem hasbihal ettik, hem de ilçemizde gerçekleştirdiğimiz yatırımları istişare ettik. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, dayanışmamıza katkı sağlayan tüm STK başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi. Seydi Şifa Termal Tesislerinin Seydişehir’in ekonomik kalkınmasında yeni bir dönüm noktası olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “Seydişehir’imizin her anlamda kalkınması için hep birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugüne kadar ilçemizin gelişimine doğrudan katkı sağlayan 100’den fazla projeyi hayata geçirdik. Bu projelerimize yenilerini de ekleyemeye devam ediyoruz. İlçemize kazandırdığımız en önemli vizyon projelerimiz arasında yer alan Seydi Şifa Termal Tesislerimiz, ilçemizin sahip olduğu termal kültürünü gün yüzüne çıkardı, şehrimizin kalkınmasına yeni bir soluk getirdi. Bu anlamda önem taşıyan bu projemiz şehrimize önemli değer katmış, ilçemizin geleceğe yatırımına büyük bir adım olmuştur. Daha nice projeleri ilçemize kazandırmak için el birliği ile STK’larımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, STK ziyareti ve istişarelerine devam ediyor.

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Başkan Tutal, Kooperatif Başkanı Ayhan Gündüz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek hasbihal edip istişarelerde bulundu.

Seydişehir’in güçlü bir STK yapısına sahip olduğunu, bu STK’ların Seydişehir’in lokomotifi olduğunu belirten Başkan Tutal, “şehirlerin gelişiminde STK’ların aktif rolü bulunmaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam eden tüm STK’larımız gibi Taşıyıcılar Kooperatifimiz ile birlikte Seydişehir’imiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz’den kooperatif çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Tutal, daha sonra Seydişehir’de gerçekleştirilen yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Kooperatif Başkanı Gündüz,” Seydişehir’in en köklü kooperatiflerinden 164 üyesi ile Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifimizde üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. . Bu güne kadar güzel çalışmalara birlik ve beraberlik içerisinde imza atıldı. Seydişehir’e yapmış olduğunuz hizmetler ve yatırımlardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Seydişehir’de gerçekleştirilen hizmetlerin altında birlik ve beraberlik içerisinde olan güçlü STK yapısının imzasının olduğunu belirten Başkan Tutal, “bir şehrin STK yapısı birlik ve beraberlik içerisinde ne kadar güçlü ise, şehirlerin gelişimi de o kadar güçlüdür. Seydişehir olarak güçlü bir STK yapısına sahip olmakla beraber, birlik ve dayanışma içerisinde olan bir yapıya sahibiz. Şehrimizin en önemli STK’ları arasında yer alan Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanımız Ayhan Gündüz ve Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya gelerek hem hasbihal ettik, hem de ilçemizde gerçekleştirdiğimiz yatırımları istişare ettik. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, dayanışmamıza katkı sağlayan tüm STK başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Seydi Şifa Termal Tesislerinin Seydişehir’in ekonomik kalkınmasında yeni bir dönüm noktası olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “Seydişehir’imizin her anlamda kalkınması için hep birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugüne kadar ilçemizin gelişimine doğrudan katkı sağlayan 100’den fazla projeyi hayata geçirdik. Bu projelerimize yenilerini de ekleyemeye devam ediyoruz. İlçemize kazandırdığımız en önemli vizyon projelerimiz arasında yer alan Seydi Şifa Termal Tesislerimiz, ilçemizin sahip olduğu termal kültürünü gün yüzüne çıkardı, şehrimizin kalkınmasına yeni bir soluk getirdi. Bu anlamda önem taşıyan bu projemiz şehrimize önemli değer katmış, ilçemizin geleceğe yatırımına büyük bir adım olmuştur. Daha nice projeleri ilçemize kazandırmak için el birliği ile STK’larımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.