BAŞKAN TUTAL’DAN İTFAİYE AMİRLİĞİNE ZİYARET

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.09.2022 - 11:25, Güncelleme: 27.09.2022 - 11:25
 

BAŞKAN TUTAL’DAN İTFAİYE AMİRLİĞİNE ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Seydişehir İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

Başkan Tutal, İtfaiye ekiplerinin başta yangın olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afette her zaman vatandaşların ve halkın hizmetinde olduğunu kaydetti. İtfaiye ekiplerinin büyük ve önemli bir vazifeyi ifa ettiklerini belirten Başkan Tutal,”Yangınlarla, depremlerle, sellerle mücadele veya kurtarma operasyonları gibi pek çok görevi büyük bir özveriyle ifa eden itfaiyecilerimiz, sergiledikleri mücadeleyle hepimizin yüreğinde müstesna bir yer edinmiş, halkımızın kahramanı olmuştur” ifadelerini kullandı. Başkan Tutal; “Son zamanlarda ülke olarak yaşadığımız yangın ve sel felaketlerinde kahraman itfaiyecilerimizin önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Sadece yangınlar değil, yaşana her türlü afetlerde, ayağı kırılan bir kuşun, bir yerde mahsur kalan kedi ve köpeğin kurtarılması ve trafik kazaları dahil ihtiyaç duyulan her alanda görev yapabilmekte ve takdire şayan bir görev ifa etmektedirler. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden görevi başında olan Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir İtfaiye Teşkilatında görev yapan çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere tüm itfaiye teşkilatına verdikleri kahramanca mücadeleden dolayı teşekkür ediyor, itfaiye haftalarını kutluyorum” şeklinde konuştu. Başkan Tutal, Seydişehir İtfaiye Amirliğinde görev yapan itfaiye personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.                   
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Seydişehir İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

Başkan Tutal, İtfaiye ekiplerinin başta yangın olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afette her zaman vatandaşların ve halkın hizmetinde olduğunu kaydetti.

İtfaiye ekiplerinin büyük ve önemli bir vazifeyi ifa ettiklerini belirten Başkan Tutal,”Yangınlarla, depremlerle, sellerle mücadele veya kurtarma operasyonları gibi pek çok görevi büyük bir özveriyle ifa eden itfaiyecilerimiz, sergiledikleri mücadeleyle hepimizin yüreğinde müstesna bir yer edinmiş, halkımızın kahramanı olmuştur” ifadelerini kullandı.

Başkan Tutal; “Son zamanlarda ülke olarak yaşadığımız yangın ve sel felaketlerinde kahraman itfaiyecilerimizin önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Sadece yangınlar değil, yaşana her türlü afetlerde, ayağı kırılan bir kuşun, bir yerde mahsur kalan kedi ve köpeğin kurtarılması ve trafik kazaları dahil ihtiyaç duyulan her alanda görev yapabilmekte ve takdire şayan bir görev ifa etmektedirler.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden görevi başında olan Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir İtfaiye Teşkilatında görev yapan çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere tüm itfaiye teşkilatına verdikleri kahramanca mücadeleden dolayı teşekkür ediyor, itfaiye haftalarını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Tutal, Seydişehir İtfaiye Amirliğinde görev yapan itfaiye personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.