BAŞKAN TUTAL’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.04.2022 - 10:18, Güncelleme: 26.04.2022 - 10:18
 

BAŞKAN TUTAL’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine katkı sağladığına dikkat çeken Başkan Tutal, “başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız bu günlerde bin aydan daha hayırlı olan ve yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi’ni idrak etmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan ayının maneviyatı, mübarek Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine vesile olması, milletimizi ve bütün insanlığı kuşatması, yeryüzünde barış ve huzurun artmasını sağlaması en büyük dileğimizdir. Bu gece tüm müminlerin kalplerinin, gönüllerinin coştuğu, yaradana açılan ellerin boş dönmediği, tövbelerin ve duaların kabul edildiği önemli bir gecedir. Rahmet ve bereketin bol olduğu bu gecede nefes aldığımız her günü Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret edelim. Dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılarak, yetimlerin, kimsesizlerin, fakir ve muhtaçların yüzünü güldürelim, onlara yardım elimizi uzatalım. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının manevi anlamda en yoğun duygularla yaşandığı bu gecenin ülkemize, İslam alemine ve dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini arzu ediyor, milletimizin ve Seydişehirli hemşehrilerimin Kadir Gecelerini en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine katkı sağladığına dikkat çeken Başkan Tutal, “başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız bu günlerde bin aydan daha hayırlı olan ve yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi’ni idrak etmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan ayının maneviyatı, mübarek Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Bu mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine vesile olması, milletimizi ve bütün insanlığı kuşatması, yeryüzünde barış ve huzurun artmasını sağlaması en büyük dileğimizdir. Bu gece tüm müminlerin kalplerinin, gönüllerinin coştuğu, yaradana açılan ellerin boş dönmediği, tövbelerin ve duaların kabul edildiği önemli bir gecedir.

Rahmet ve bereketin bol olduğu bu gecede nefes aldığımız her günü Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret edelim. Dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılarak, yetimlerin, kimsesizlerin, fakir ve muhtaçların yüzünü güldürelim, onlara yardım elimizi uzatalım.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının manevi anlamda en yoğun duygularla yaşandığı bu gecenin ülkemize, İslam alemine ve dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini arzu ediyor, milletimizin ve Seydişehirli hemşehrilerimin Kadir Gecelerini en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.