Başkan Tutal’ın mutlu günü

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.09.2023 - 22:32, Güncelleme: 09.09.2023 - 22:36
 

Başkan Tutal’ın mutlu günü

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘ın oğlu Furkan ile Hatice Büşra dünya evine girdiler.

Millet bahçesinde gerçekleşen nikah merasimine Ak Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ,Eski Orman Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi ,Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan ,Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat ,Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Yallıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Seydişehir Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı resmi kurum ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Furkan ve Hatice Büşra çiftinin nikahını belediye başkanı Mehmet Tutal kıyarken ,oğlunun nikahını kıymanın heyecanını nikah merasimine katılan davetlilerle paylaştı. Çiftlere aile cüzdanını ise Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay taktim etti. Bizde  Toroslar Gazetesi ailesi olarak çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘ın oğlu Furkan ile Hatice Büşra dünya evine girdiler.

Millet bahçesinde gerçekleşen nikah merasimine Ak Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ,Eski Orman Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi , Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan , Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat ,Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Yallıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Seydişehir Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı resmi kurum ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Furkan ve Hatice Büşra çiftinin nikahını belediye başkanı Mehmet Tutal kıyarken ,oğlunun nikahını kıymanın heyecanını nikah merasimine katılan davetlilerle paylaştı.

Çiftlere aile cüzdanını ise Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve   Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay taktim etti.

Bizde  Toroslar Gazetesi ailesi olarak çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.