Başkan Tutal'ın Tıp Bayramı Mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2021 - 02:32, Güncelleme: 13.03.2021 - 02:32
 

Başkan Tutal'ın Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tutal'ın Tıp Bayramı Mesajı

  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tutal, insanı yaşatmayı ve insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, insanların kaliteli ve mutlu yaşam sürmelerini sağlayarak, toplumsal refahın artmasına önemli katkı sağladığını kaydetti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler; eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkemizin kalkınmasına kısacası toplumsal refahın artmasına yönelik önemli katkı sunar. Sağlık hizmetlerinin omurgasını oluşturan, insanımızın afiyetle yaşamasını kendilerine ilke edinen ve hayat kalitesini arttırdıkları insanları kendileri için mutluluk kaynağı olarak gören doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız bizlerin gurur kaynağıdır. Son yıllarda sağlık alanında elde ettiği başarılarla birçok ülkeye örnek olan ülkemizde, her alanda yaşanan gelişmelerin tıp alanında da belirgin bir şekilde görülmesi gurur verici bir durumdur. Sağlıktaki gelişmenin temel sebebi, hükümetimizin yaptığı çok önemli yatırımlar ile doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın büyük gayretleridir. Dünyada ilklere imza atarak örnekler oluşturan doktorlarımız ve diğer sağlıkçılarımızın karşılaştıkları zorluklara göğüs gererek bu saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yürüttüklerini unutmamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle insan sağlığının korunması ve kurtarmaya adamış, gayesi insanı yaşatmak olan tüm hekimlerimizin ve fedakâr sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum “dedi.            
Başkan Tutal'ın Tıp Bayramı Mesajı

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Tutal, insanı yaşatmayı ve insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, insanların kaliteli ve mutlu yaşam sürmelerini sağlayarak, toplumsal refahın artmasına önemli katkı sağladığını kaydetti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler; eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkemizin kalkınmasına kısacası toplumsal refahın artmasına yönelik önemli katkı sunar. Sağlık hizmetlerinin omurgasını oluşturan, insanımızın afiyetle yaşamasını kendilerine ilke edinen ve hayat kalitesini arttırdıkları insanları kendileri için mutluluk kaynağı olarak gören doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız bizlerin gurur kaynağıdır.

Son yıllarda sağlık alanında elde ettiği başarılarla birçok ülkeye örnek olan ülkemizde, her alanda yaşanan gelişmelerin tıp alanında da belirgin bir şekilde görülmesi gurur verici bir durumdur. Sağlıktaki gelişmenin temel sebebi, hükümetimizin yaptığı çok önemli yatırımlar ile doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın büyük gayretleridir. Dünyada ilklere imza atarak örnekler oluşturan doktorlarımız ve diğer sağlıkçılarımızın karşılaştıkları zorluklara göğüs gererek bu saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yürüttüklerini unutmamız gerekiyor.

Bu duygu ve düşüncelerle insan sağlığının korunması ve kurtarmaya adamış, gayesi insanı yaşatmak olan tüm hekimlerimizin ve fedakâr sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum “dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.