BAŞKAN TUTAL’IN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2021 - 10:45, Güncelleme: 06.09.2021 - 10:45
 

BAŞKAN TUTAL’IN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Tutal "küresel Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl da tedbirli olarak yapılacak olan eğitim öğretim yılının öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Salgının devam ettiği bu süreçte okullarımızı güvenle açabilmek için gerekli tüm tedbirler alınmış olsa da dikkatli olmalıyız diyen Başkan Tutal; "küresel salgının gölgesi altında uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime kaldığımız yerden tekrar başlıyoruz. Bu dönemde sevdiklerimizin ve kendi sağlığımızı korumak için mutlaka maske takalım, sosyal mesafe kuralına uyalım ve temizliğe önem verelim. Öğretmenlerimizin ve evlatlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Bizler, sizlerin sağlığı için tüm kurumlarımızla birlikte bütün imkanlarımızı kullanarak tüm okullarımızı en iyi şekilde eğitim ve öğretime hazırlamak için seferber olduk. Her zaman olduğu gibi yeni eğitim ve öğretim döneminde de, aydınlık geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Bu duygu ve düşüncelerle araştıran, sorgulama yeteneğine sahip, medeniyet kültürümüzü ve milli-manevi değerlerimizi benimsemiş, bilgi üretebilen ve ürettiği bilgilerle hikmete varma yeteneğine sahip, bilimsel gelişmeleri takip eden, teknolojik imkanları sağlıklı kullanabilen, geleneklerimize ve milletine bağlı nesillerin yetişmesine vesile olmasını diliyorum. Başta büyük fedakârlıklarla çalışan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamızın, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin ve kıymetli velilerimizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyor, sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum ” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Tutal "küresel Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl da tedbirli olarak yapılacak olan eğitim öğretim yılının öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Salgının devam ettiği bu süreçte okullarımızı güvenle açabilmek için gerekli tüm tedbirler alınmış olsa da dikkatli olmalıyız diyen Başkan Tutal; "küresel salgının gölgesi altında uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime kaldığımız yerden tekrar başlıyoruz. Bu dönemde sevdiklerimizin ve kendi sağlığımızı korumak için mutlaka maske takalım, sosyal mesafe kuralına uyalım ve temizliğe önem verelim. Öğretmenlerimizin ve evlatlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir.

Bizler, sizlerin sağlığı için tüm kurumlarımızla birlikte bütün imkanlarımızı kullanarak tüm okullarımızı en iyi şekilde eğitim ve öğretime hazırlamak için seferber olduk.

Her zaman olduğu gibi yeni eğitim ve öğretim döneminde de, aydınlık geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Bu duygu ve düşüncelerle araştıran, sorgulama yeteneğine sahip, medeniyet kültürümüzü ve milli-manevi değerlerimizi benimsemiş, bilgi üretebilen ve ürettiği bilgilerle hikmete varma yeteneğine sahip, bilimsel gelişmeleri takip eden, teknolojik imkanları sağlıklı kullanabilen, geleneklerimize ve milletine bağlı nesillerin yetişmesine vesile olmasını diliyorum.

Başta büyük fedakârlıklarla çalışan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamızın, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin ve kıymetli velilerimizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyor, sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.