sçim

Başkana Kuğulu Park İçin Teşekkür…

Kültürümüz (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.11.2021 - 15:27, Güncelleme: 26.11.2021 - 15:27
 

Başkana Kuğulu Park İçin Teşekkür…

Kuğulu park çevre düzenleme çalışmalarında gölet etrafındaki görüntü bozukluğu yaratan beton bariyerlerin kaldırılması vatandaşları memnun etti.

Bir süredir Seydişehir Mega projesi olan Kuğulu Vadisi Projesinde gölet çalışmalarının yanı sıra Seydişehir Belediyesi tarafından mevcut piknik alanında alt yapı yeniden düzenleme çalışmaları başlatılmıştı. Alt yapı çalışmalarının sonuna yaklaşıldığı Kuğulu Parkı gezenler beton bariyerlerin kaldırılıp yerine doğaya uygun ahşap bariyerlerin yapılması ve tüm kaldırımların kilit taşla döşenmesinin hoş bir görüntü yarattığını söylediler. Memleketi olan Seydişehir’i ziyarete gelen Hasan Arıcı: “Kuğulu doğal bir park. Bu parka beton hiç yakışmıyordu. Mevcut bariyerlerde aynı zamanda çirkin bir görüntü sergiliyordu. Bu geldiğimde gezdiğim Kuğulu parktaki son yapılan değişiklikten sonra çok güzel gördüm. Başkanımız Mehmet Tutal’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.    
Kuğulu park çevre düzenleme çalışmalarında gölet etrafındaki görüntü bozukluğu yaratan beton bariyerlerin kaldırılması vatandaşları memnun etti.

Bir süredir Seydişehir Mega projesi olan Kuğulu Vadisi Projesinde gölet çalışmalarının yanı sıra Seydişehir Belediyesi tarafından mevcut piknik alanında alt yapı yeniden düzenleme çalışmaları başlatılmıştı.

Alt yapı çalışmalarının sonuna yaklaşıldığı Kuğulu Parkı gezenler beton bariyerlerin kaldırılıp yerine doğaya uygun ahşap bariyerlerin yapılması ve tüm kaldırımların kilit taşla döşenmesinin hoş bir görüntü yarattığını söylediler.

Memleketi olan Seydişehir’i ziyarete gelen Hasan Arıcı: “Kuğulu doğal bir park. Bu parka beton hiç yakışmıyordu. Mevcut bariyerlerde aynı zamanda çirkin bir görüntü sergiliyordu. Bu geldiğimde gezdiğim Kuğulu parktaki son yapılan değişiklikten sonra çok güzel gördüm. Başkanımız Mehmet Tutal’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.