BAŞKANLAR ANKARA’DA YATIRIMLARI İSTİŞARE ETTİ

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.06.2023 - 16:32, Güncelleme: 16.06.2023 - 16:32
 

BAŞKANLAR ANKARA’DA YATIRIMLARI İSTİŞARE ETTİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Seydişehir yatırımları hususunda istişarelerde bulundu.

İlk olarak Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta’yı ziyaret eden Başkan Tutal ve Atalay, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Milletvekilleri Latif Selvi, Mehmet Baykan, Meryem Göka ve Orhan Erdem’i makamlarında ziyaret etti. Konya Milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini de ilettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Ankara’da gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerimiz kapsamında Ankara Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ve Milletvekillerimizle yaptığımız ikili görüşmelerde ilçemizde yapılması planlanan yatırımlar, devam eden çalışmalar ve projeler konusunda istişarelerde bulunduk. Görüşmelerimizin ve yeni dönemin ilçemize, Konya’mıza ve ülkemize tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. Yapmış olduğumuz görüşmeler ve istişareler çok verimli geçti. Seydişehir’imizin sorunları ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Ankara Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Milletvekillerimiz Latif Selvi, Mehmet Baykan, Meryem Göka ve Orhan Erdem’e misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Seydişehir yatırımları hususunda istişarelerde bulundu.

İlk olarak Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta’yı ziyaret eden Başkan Tutal ve Atalay, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Milletvekilleri Latif Selvi, Mehmet Baykan, Meryem Göka ve Orhan Erdem’i makamlarında ziyaret etti.

Konya Milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini de ilettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Ankara’da gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerimiz kapsamında Ankara Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ve Milletvekillerimizle yaptığımız ikili görüşmelerde ilçemizde yapılması planlanan yatırımlar, devam eden çalışmalar ve projeler konusunda istişarelerde bulunduk. Görüşmelerimizin ve yeni dönemin ilçemize, Konya’mıza ve ülkemize tekrardan hayırlı olmasını diliyorum.

Yapmış olduğumuz görüşmeler ve istişareler çok verimli geçti. Seydişehir’imizin sorunları ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Ankara Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Milletvekillerimiz Latif Selvi, Mehmet Baykan, Meryem Göka ve Orhan Erdem’e misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.