Beldibi mevkideki Kadirin Pınarı yenileniyor.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2021 - 07:53, Güncelleme: 07.01.2021 - 07:53
 

Beldibi mevkideki Kadirin Pınarı yenileniyor.

1983 yılında Kadir Parıltı tarafından hayrat olarak yapılan pınarın zamanla deforme olması nedeniyle yenileme çalışmaları başlatıldı.

    Beldibi mevkinde bulunan pınar, 1983 yılında Kadir Parıltı tarafından hayrat olarak yaptırıldıktan sonra piknik yapanlar ve doğaseverler tarafından pınarın ismi Kadirin Pınarı olarak dillendirilmişti. Doğal bir güzelliği olan Beldibi mevkideki Kadirin Pınarı, zamanla doğaseverler ve piknikçilerin uğrak noktalarından birisi oldu. İzmir de yaşayan ilçemizdeki Kız Meslek Lisesi binasını yaptıran hayırsever Kadir Parıltı, kendi adını taşıyan pınarın son yıllarda deforme olduğunu görünce tekrar kolları sıvayarak yenileme çalışmalarını başlattı. Bu çalışmaları gören halkımız durumdan memnun olduklarını dile getirerek hayırsever Kadir Parıltıya teşekkürlerini sundu.    
1983 yılında Kadir Parıltı tarafından hayrat olarak yapılan pınarın zamanla deforme olması nedeniyle yenileme çalışmaları başlatıldı.

 

 

Beldibi mevkinde bulunan pınar, 1983 yılında Kadir Parıltı tarafından hayrat olarak yaptırıldıktan sonra piknik yapanlar ve doğaseverler tarafından pınarın ismi Kadirin Pınarı olarak dillendirilmişti.

Doğal bir güzelliği olan Beldibi mevkideki Kadirin Pınarı, zamanla doğaseverler ve piknikçilerin uğrak noktalarından birisi oldu.

İzmir de yaşayan ilçemizdeki Kız Meslek Lisesi binasını yaptıran hayırsever Kadir Parıltı, kendi adını taşıyan pınarın son yıllarda deforme olduğunu görünce tekrar kolları sıvayarak yenileme çalışmalarını başlattı.

Bu çalışmaları gören halkımız durumdan memnun olduklarını dile getirerek hayırsever Kadir Parıltıya teşekkürlerini sundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.