BİR SEVDADIR TÜRKİYEM BİSİKLET TURUNA İLGİ BÜYÜKTÜ (VİDEOLU)

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.11.2022 - 14:47, Güncelleme: 23.11.2022 - 15:12
 

BİR SEVDADIR TÜRKİYEM BİSİKLET TURUNA İLGİ BÜYÜKTÜ (VİDEOLU)

Kaymakamlık tarafından Bir Sevdadır Türkiye’m Bisiklet Turuna çok sayıda öğrenci katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla Seydişehir Kaymakamlığı tarafından Bir Sevdadır Türkiye’m projesi bisiklet turuna, 400 e yakın öğrenciyle beraber Kaymakam Deniz Pişkin de bisikletiyle eşlik etti. Bisiklet turuna katılmak için Hükümet Meydanında toplanan bisikletli öğrenciler Devlet Hastanesi,  Emniyet Müdürlüğü, Seydişehir Belediyesi, Ali Bilir Petrol önünden PTT yönünde devam ederek Kaymakamlık binası önünde son buldu. Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve birim müdürlerinin uğurladığı Bir Sevdadır Türkiye’m Bisiklet Turuna katılanlara yol boyunca vatandaşlar alkış tutarak destek verdiler. Bir Sevdadır Türkiye’m Bisiklet Turu Valilik tarafından 15 Temmuz’un bir gün değil yıl boyu etkinliklerle anılması talebi dolayısıyla Seydişehir Kaymakamlığı proje koordinatörlüğü tarafından hazırlanmış ve onayı alınmıştı. İlçemizde bu kapsamda düzenlene Bir Sevdadır Türkiye’m Bisiklet turu renkli görüntülere de sahne oldu.  
Kaymakamlık tarafından Bir Sevdadır Türkiye’m Bisiklet Turuna çok sayıda öğrenci katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla Seydişehir Kaymakamlığı tarafından Bir Sevdadır Türkiye’m projesi bisiklet turuna, 400 e yakın öğrenciyle beraber Kaymakam Deniz Pişkin de bisikletiyle eşlik etti.

Bisiklet turuna katılmak için Hükümet Meydanında toplanan bisikletli öğrenciler Devlet Hastanesi,  Emniyet Müdürlüğü, Seydişehir Belediyesi, Ali Bilir Petrol önünden PTT yönünde devam ederek Kaymakamlık binası önünde son buldu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve birim müdürlerinin uğurladığı Bir Sevdadır Türkiye’m Bisiklet Turuna katılanlara yol boyunca vatandaşlar alkış tutarak destek verdiler.

Bir Sevdadır Türkiye’m Bisiklet Turu Valilik tarafından 15 Temmuz’un bir gün değil yıl boyu etkinliklerle anılması talebi dolayısıyla Seydişehir Kaymakamlığı proje koordinatörlüğü tarafından hazırlanmış ve onayı alınmıştı.

İlçemizde bu kapsamda düzenlene Bir Sevdadır Türkiye’m Bisiklet turu renkli görüntülere de sahne oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.