Bu kadar acımasızlığa da pes

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 31.01.2024 - 15:46, Güncelleme: 31.01.2024 - 15:46
 

Bu kadar acımasızlığa da pes

Konya’nın Seydişehir ilçesinde dün saat 14.00 sıralarında da Milli Egemenlik caddesinde bir otomobilin köpeğe çarpıp aracını kontrol ettikten sonra kaçması görenleri hayrete düşürdü.

İnsanlık bitti mi dedirten olayda, kazanın etkisi ile feryat eden köpeğe çevrede bulunan vatandaşlar yardım edebilmek için çözüm arayışına girdiler. Kazada yaralanan köpeğe Dekan sahip çıktı Tatil için ailesinin yanına gelen Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı, Prof  Oya Leventoğlu yaralı hayvanı alarak Konya Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine götürdü. Burada yapılan ilk müdahalede köpeğin ön iki kolunun da kırık olduğu tespit edildi. Burada yapılan ilk tedavinin ardından Kayseri’ye dönmek zorunda olan hayırsever hemşerimiz Leventoğlu, köpeğin tedavisinin yarım kalmaması için köpeği de yanında götürmeyi planladığını, ancak boynunda kırmızı tasma bulunduğunu bu sebeple köpeğin sahibinin bulunması durumunda köpeği kendisine teslim edebileceğini bildirdi. Bu davranışı ile görenlerin taktirini topladı. Olaya şahit olan vatandaşlar, köpeğe sahip çıkıp tedavi ettirmeye götüren duyarlı Dekana minnetlerini sunarken, köpeğe çarpıp kaçan vatandaşı kınadılar.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde dün saat 14.00 sıralarında da Milli Egemenlik caddesinde bir otomobilin köpeğe çarpıp aracını kontrol ettikten sonra kaçması görenleri hayrete düşürdü.

İnsanlık bitti mi dedirten olayda, kazanın etkisi ile feryat eden köpeğe çevrede bulunan vatandaşlar yardım edebilmek için çözüm arayışına girdiler.

Kazada yaralanan köpeğe Dekan sahip çıktı

Tatil için ailesinin yanına gelen Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı, Prof  Oya Leventoğlu yaralı hayvanı alarak Konya Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine götürdü. Burada yapılan ilk müdahalede köpeğin ön iki kolunun da kırık olduğu tespit edildi. Burada yapılan ilk tedavinin ardından Kayseri’ye dönmek zorunda olan hayırsever hemşerimiz Leventoğlu, köpeğin tedavisinin yarım kalmaması için köpeği de yanında götürmeyi planladığını, ancak boynunda kırmızı tasma bulunduğunu bu sebeple köpeğin sahibinin bulunması durumunda köpeği kendisine teslim edebileceğini bildirdi.

Bu davranışı ile görenlerin taktirini topladı.

Olaya şahit olan vatandaşlar, köpeğe sahip çıkıp tedavi ettirmeye götüren duyarlı Dekana minnetlerini sunarken, köpeğe çarpıp kaçan vatandaşı kınadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.