Bu mahallede iki kardeşte muhtar olamadı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 02.04.2024 - 14:57, Güncelleme: 02.04.2024 - 15:05
 

Bu mahallede iki kardeşte muhtar olamadı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde muhtarlık yarışı yapan 2 kardeşte kazanamadı.

  Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı 66 haneli, 325 kişinin yaşadığı ve 233 seçmenin olduğu Mesudiye Mahallesin Mahallesinde  2 dönemdir Muhtarlık yapan Yavuz Kandemir 16 oy alırken , kardeşi Halil Kandemir 90 oy aldı. Diğer aday Mustafa Ateş ise 102 oy alarak muhtarlık seçimini kazandı . Mustafa Ateş’in Yavuz Kandemir’in eski azası olduğu öğrenilirken ,iki kardeşin muhtarlık yarışı ilçenin dikkatlerini bu oy sandığına dikti.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde muhtarlık yarışı yapan 2 kardeşte kazanamadı.

 

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı 66 haneli, 325 kişinin yaşadığı ve 233 seçmenin olduğu Mesudiye Mahallesin Mahallesinde  2 dönemdir Muhtarlık yapan Yavuz Kandemir 16 oy alırken , kardeşi Halil Kandemir 90 oy aldı. Diğer aday Mustafa Ateş ise 102 oy alarak muhtarlık seçimini kazandı .

Mustafa Ateş’in Yavuz Kandemir’in eski azası olduğu öğrenilirken ,iki kardeşin muhtarlık yarışı ilçenin dikkatlerini bu oy sandığına dikti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.