ÇARŞI ESNAFI SEYYİD HARUN PROJESİNİN 2. ETABININ TAMAMLANMASINI BEKLİYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.06.2022 - 12:09, Güncelleme: 24.06.2022 - 20:32
 

ÇARŞI ESNAFI SEYYİD HARUN PROJESİNİN 2. ETABININ TAMAMLANMASINI BEKLİYOR

Çarşı esnafı dört gözle Seyyid Harun Meydan Projesinin ikinci etabının başlamasını bekliyor.

Çarşı esnafı yolların bozuk olması ve ziyarete gelen misafir ve turistlerin rahat hareket edebilmesi açısından ikinci etap Seyyid Harun Projesinin biran evvel ihaleye çıkarılmasını bekliyor. Seyyid Harun Cami çevresindeki esnafların ihale sürecinin biran evvel başlanması için imza toplayarak taleplerini Büyükşehire gönderdikleri öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Belediyesi çarşı esnafının öncelikle meydanın tozdan kurtulması için geçici asfaltlama yaptığı ayrıca Seyyid Harun Projesinin ikinci etabnın biran evvel ihaleye çıkması için Büyükşehir Belediyesiyle görüşmelerine devam ettiği bildirildi. Seyyid Harun Cami cemaati ve şehrimizin kanaat önderleri ise camiye ve meydana yapılan hizmetlerin çok güzel ve yerinde olduğunu birinci etap gibi biran evvel ikinci etabında tamamlanmasıyla manevi bölgeyi ziyaret edenlerin çoğalacağını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’dan bu önemli projenin en kısa sürede tamamlanmasını istediler. Mesken ve dükkanların iki binası hariç kamulaştırılması tamamlanan bölgede tarihi hamam ve Şeyh Hacı Abdullah Efendi türbesinin bulunduğu alanın çevre düzenlemesinin yapılmas için Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkma sürecinde olduğu öğrenildi.      
Çarşı esnafı dört gözle Seyyid Harun Meydan Projesinin ikinci etabının başlamasını bekliyor.

Çarşı esnafı yolların bozuk olması ve ziyarete gelen misafir ve turistlerin rahat hareket edebilmesi açısından ikinci etap Seyyid Harun Projesinin biran evvel ihaleye çıkarılmasını bekliyor.

Seyyid Harun Cami çevresindeki esnafların ihale sürecinin biran evvel başlanması için imza toplayarak taleplerini Büyükşehire gönderdikleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Belediyesi çarşı esnafının öncelikle meydanın tozdan kurtulması için geçici asfaltlama yaptığı ayrıca Seyyid Harun Projesinin ikinci etabnın biran evvel ihaleye çıkması için Büyükşehir Belediyesiyle görüşmelerine devam ettiği bildirildi.

Seyyid Harun Cami cemaati ve şehrimizin kanaat önderleri ise camiye ve meydana yapılan hizmetlerin çok güzel ve yerinde olduğunu birinci etap gibi biran evvel ikinci etabında tamamlanmasıyla manevi bölgeyi ziyaret edenlerin çoğalacağını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’dan bu önemli projenin en kısa sürede tamamlanmasını istediler.

Mesken ve dükkanların iki binası hariç kamulaştırılması tamamlanan bölgede tarihi hamam ve Şeyh Hacı Abdullah Efendi türbesinin bulunduğu alanın çevre düzenlemesinin yapılmas için Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkma sürecinde olduğu öğrenildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.