CHP İlçe Teşkilatından 10 Ocak Ziyareti

Güncel 10.01.2023 - 13:30, Güncelleme: 10.01.2023 - 16:34
 

CHP İlçe Teşkilatından 10 Ocak Ziyareti

Seydişehir CHP İlçe Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ı ziyaret etti.

Başkan Orhan Özel ve yönetimi gazetemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler günümüzü kutladı. İlçe Başkanı Orhan Özel, yaptığınız iş çok önemli ve fedakarlık gerektiren bir meslektir diyerek: “Gazetecilik mesleği, çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilerle buluşturmak için  karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir. Her şeye rağmen siz, özelliklede Yerel emekçi gazeteciler, dün olduğu gibi bundan sonrada halkın haber  alma ve gerçekleri öğrenme hakkını, mesleğinizin ilkeleri ve vicdan rahatlığı içerisinde,  savunacağınızdan zerre şüphemiz yoktur. İktidarımızda sizlerin görevinizi özgürce yapabilmeniz için her türlü tedbir ve destek sağlanacaktır.  Ancak sizlerin bugün için ayakta durabilmeniz için; bölgemizin ekonomik dinamikler ve özellikle yerel yönetimler tarafından desteklenmeniz çok önemlidir. Bu zorlu ve o kadar da onurlu görevde sizlere kolaylıklar, sabır ve başarılar diler, gününüzü kutlarım.” Gazetemizin imtiyaz sahibi ve Cemiyet Başkanı Ali Saylam CHP İlçe teşkilatının nazik ziyareti için kendilerine teşekkür etti.
Seydişehir CHP İlçe Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ı ziyaret etti.

Başkan Orhan Özel ve yönetimi gazetemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler günümüzü kutladı.

İlçe Başkanı Orhan Özel, yaptığınız iş çok önemli ve fedakarlık gerektiren bir meslektir diyerek: “Gazetecilik mesleği, çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilerle buluşturmak için  karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir.

Her şeye rağmen siz, özelliklede Yerel emekçi gazeteciler, dün olduğu gibi bundan sonrada halkın haber  alma ve gerçekleri öğrenme hakkını, mesleğinizin ilkeleri ve vicdan rahatlığı içerisinde,  savunacağınızdan zerre şüphemiz yoktur. İktidarımızda sizlerin görevinizi özgürce yapabilmeniz için her türlü tedbir ve destek sağlanacaktır.  Ancak sizlerin bugün için ayakta durabilmeniz için; bölgemizin ekonomik dinamikler ve özellikle yerel yönetimler tarafından desteklenmeniz çok önemlidir. Bu zorlu ve o kadar da onurlu görevde sizlere kolaylıklar, sabır ve başarılar diler, gününüzü kutlarım.”

Gazetemizin imtiyaz sahibi ve Cemiyet Başkanı Ali Saylam CHP İlçe teşkilatının nazik ziyareti için kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.