CHP’den Fener Alayına Davet

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2021 - 02:21, Güncelleme: 28.10.2021 - 02:21
 

CHP’den Fener Alayına Davet

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel 29 Ekim Cuma günü saat 19:00 da Hükümet Konağı önünde başlayacak olan Fener Alayına halkımızı davet etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İlçe Başkanı Özel: “Sevgili Cumhuriyet ve Atatürk Sevdalıları; CHP, İYİ Parti, ADD, Eğitim-İş ve Eğitim Sen ile beraber düzenlediğimiz Cumhuriyetimizin 98. yılı anısına, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına; ahde vefa göstermek üzere; 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 19.00 da Hükümet Binası önünde" FENER ALAYI" İçin toplanıyoruz. Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile, Tüm Seydişehir halkını, bekliyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla.” dedi.    
CHP İlçe Başkanı Orhan Özel 29 Ekim Cuma günü saat 19:00 da Hükümet Konağı önünde başlayacak olan Fener Alayına halkımızı davet etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İlçe Başkanı Özel:

“Sevgili Cumhuriyet ve Atatürk Sevdalıları; CHP, İYİ Parti, ADD, Eğitim-İş ve Eğitim Sen ile beraber düzenlediğimiz Cumhuriyetimizin 98. yılı anısına, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına; ahde vefa göstermek üzere; 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 19.00 da Hükümet Binası önünde" FENER ALAYI" İçin toplanıyoruz. Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile, Tüm Seydişehir halkını, bekliyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.