Davutoğlu açılış için Seydişehir’de

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2021 - 03:57, Güncelleme: 28.01.2021 - 03:57
 

Davutoğlu açılış için Seydişehir’de

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Seydişehir’e gelerek İlçe Teşkilatı’nın açılışını yaptı.

Bahçelievler’de karşılanan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, araç konvoyu eşliğinde açılışını yaptığı ilçe Teşkilatına geldi. Burada karşılayan halka ve partililere araç otobüsünden hitap etti. Davutoğlu, açılıştan önce yaptığı konuşmada kendisinin başbakanlık döneminde Konya’ya ve Seydişehir’e büyük hizmetler getirdiklerini ve Seyyid Harun Veli’nin bütün emanetlerine sahip çıktıklarını belirterek :” Ak Partililere sorun bakalım. Şimdiye kadar iki tünelin bitirilmesi gerekiyordu. Şimdi ne oldu? Hızlı tren ne durumda? ” dedi. Ahmet Davutoğlu, kendilerine televizyonda konuşma yasağı getirildiğini, çiftçi ve esnafın perişan olduğunu söyleyerek halktan sorunlarına sahip çıkmalarını, hesap sormalarını istedi. Davutoğlu :”Bize televizyonlar kapalı. Uygur Türklerinin zulmüne küçük muhacir parti var ya onlara televizyon açık bize kapalı Türkiye’de binde bir bile oyları yok. Bu ülke 5 yıl dış işleri başbakanlığı 2 yıl başbakanlığı yapan birisine televizyon kapalı” şeklinde konuştu. Çiftçilerimiz inim inim inlerken 2021 bütçesinde çiftçilere verile toplam destek 22 milyar Türk lirası.  Bu  3-5  yandaşına  verilen ise 30 milyar türk lirası diyen Davutoğlu:” Milyonlarca çiftçiye verilene bak. Üç beş rankçıya, faiz lobilerine verilene bak.  Geçen yıl çiftçimize ürünlerine %16,5 zam yapıldı. Gübreye ise %35 zam yapıldı. Çiftçimizin kullandığı elektriğe ise %85 zam geldi. Sadece geçtiğimiz ay gübreye gelen zam %13,5. 12 ayda verdiklerini bir ayda aldılar” dedi.  Ahmet Davutoğlu :”Esnafa kredi vermeyin hibe verin dedik. Geçtiğimiz yıl 130 milyar para bastılar. Bu paranın sadece 35 milyarını esnafa verdiler. Esnaf çok zor durumda. Kredi vermeyin hibe verin dedik. Şimdi ne oldu? Zor durumdaki esnaf iyice borç bataklığına sürüklendi” şeklinde konuştu.  Sözlerinin sonunda gün gelecek seçim sandığı önümüze geldiğinde hür bir şekilde bunların hesabı sorulacak. Gün hesap sorma ve verme vaktidir diyen Davutoğlu hitap ettiği halka Gelecek Partisi ‘ne korkmadan oy vermelerine istedi. İl Başkanı Hasan Ekinci, İlçe Başkanı Hayati Topaç, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker,  İl Gençlik Kolları Başkanı Eren İnce ve eşi Sare Davutoğlu ile birlikte İlçe Teşkilatı açılış kurdelesini kesen Davutoğlu Seyyid Harun Türbesini ziyaret edip ikindi namazını kıldıktan, esnaf ve pazar yeri ziyaret ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Seydişehir’e gelerek İlçe Teşkilatı’nın açılışını yaptı.

Bahçelievler’de karşılanan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, araç konvoyu eşliğinde açılışını yaptığı ilçe Teşkilatına geldi.

Burada karşılayan halka ve partililere araç otobüsünden hitap etti.

Davutoğlu, açılıştan önce yaptığı konuşmada kendisinin başbakanlık döneminde Konya’ya ve Seydişehir’e büyük hizmetler getirdiklerini ve Seyyid Harun Veli’nin bütün emanetlerine sahip çıktıklarını belirterek :” Ak Partililere sorun bakalım. Şimdiye kadar iki tünelin bitirilmesi gerekiyordu. Şimdi ne oldu? Hızlı tren ne durumda? ” dedi.

Ahmet Davutoğlu, kendilerine televizyonda konuşma yasağı getirildiğini, çiftçi ve esnafın perişan olduğunu söyleyerek halktan sorunlarına sahip çıkmalarını, hesap sormalarını istedi.

Davutoğlu :”Bize televizyonlar kapalı. Uygur Türklerinin zulmüne küçük muhacir parti var ya onlara televizyon açık bize kapalı Türkiye’de binde bir bile oyları yok. Bu ülke 5 yıl dış işleri başbakanlığı 2 yıl başbakanlığı yapan birisine televizyon kapalı” şeklinde konuştu.

Çiftçilerimiz inim inim inlerken 2021 bütçesinde çiftçilere verile toplam destek 22 milyar Türk lirası.  Bu  3-5  yandaşına  verilen ise 30 milyar türk lirası diyen Davutoğlu:” Milyonlarca çiftçiye verilene bak. Üç beş rankçıya, faiz lobilerine verilene bak.  Geçen yıl çiftçimize ürünlerine %16,5 zam yapıldı. Gübreye ise %35 zam yapıldı. Çiftçimizin kullandığı elektriğe ise %85 zam geldi. Sadece geçtiğimiz ay gübreye gelen zam %13,5. 12 ayda verdiklerini bir ayda aldılar” dedi.

 Ahmet Davutoğlu :”Esnafa kredi vermeyin hibe verin dedik. Geçtiğimiz yıl 130 milyar para bastılar. Bu paranın sadece 35 milyarını esnafa verdiler.

Esnaf çok zor durumda. Kredi vermeyin hibe verin dedik. Şimdi ne oldu? Zor durumdaki esnaf iyice borç bataklığına sürüklendi” şeklinde konuştu.

 Sözlerinin sonunda gün gelecek seçim sandığı önümüze geldiğinde hür bir şekilde bunların hesabı sorulacak.

Gün hesap sorma ve verme vaktidir diyen Davutoğlu hitap ettiği halka Gelecek Partisi ‘ne korkmadan oy vermelerine istedi.

İl Başkanı Hasan Ekinci, İlçe Başkanı Hayati Topaç, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker,  İl Gençlik Kolları Başkanı Eren İnce ve eşi Sare Davutoğlu ile birlikte İlçe Teşkilatı açılış kurdelesini kesen Davutoğlu Seyyid Harun Türbesini ziyaret edip ikindi namazını kıldıktan, esnaf ve pazar yeri ziyaret ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.